Ripple ve Bu 5 Altcoin’den Kritik Ortaklık Duyuruları Geldi!

Kripto para piyasası, çeşitli ortaklıklarla büyümeye devam ediyor. Bu yazımızda, Ripple ve 5 altcoin projesinin duyurduğu en son ortaklıkları ele alacağız. İşte detaylar…

Ripple, SBI Remit ile ortak oldu

SBI Group’un küresel para transferi bölümü SBI Remit ve öncü Blockchain şirketi Ripple, uluslararası para transferlerinin manzarasını yeniden şekillendirecek stratejik bir hamleyle, SBI Ripple Asia’yı doğuran çığır açan işbirliklerini açıkladılar. Bu yenilikçi girişimin odak noktası, Ripple’ın XRP destekli havale çözümünü Filipinler, Vietnam ve Endonezya’daki banka hesaplarına tanıtmak ve uygulama aşamasını bu ay başlatmaktır.

SBI Remit, 2017’den bu yana sınır ötesi para transferleri için Ripple’ın son teknoloji hizmetlerinden yararlanıyor. 2021’deki dönüm noktası niteliğindeki bir gelişmede, Ripple teknolojisiyle desteklenen bir kripto para birimi çözümü sunarak, Japonya’da XRP’yi iki yasal para birimi arasında aracı para birimi olarak kullanan ilk uluslararası para transferi hizmeti oldu ve fonların Filipinler’deki bir kripto para cüzdanına aktarılmasını kolaylaştırdı. Bu kayda değer başarının üzerine inşa edilen genişleme şimdi üç Güneydoğu Asya ülkesindeki banka hesaplarını kapsayacak.

Ponta ile Avalanche, işbirliğine gitti

Blockchain dünyasının bir başka köşesinde, popüler sadakat ödül programı ‘Ponta’nın arkasındaki Japon kuruluşu Loyalty Marketing, Inc. 2023 yılı sonuna kadar Ponta’yı Blockchain’e taşımak için blok zinciri hizmetleri sağlayıcısı PlayThink ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Bu dönüştürücü girişim, Loyalty Marketing’in yaklaşık 100 milyon hesaptan oluşan devasa kullanıcı tabanına Web3 hizmetleri sağlamak için Avalanche’ın yenilikçi Subnet altyapısından yararlanacak.

PlayThink ve Loyalty Marketing arasındaki işbirliği, Blockchain ve sadakat ödül programları dünyasında önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Ponta’nın Avalanche Blockchain ekosistemine entegrasyonu, NFT’ler gibi dijital koleksiyonların milyonlarca kullanıcıya verilmesi ve dağıtılması da dahil olmak üzere dijital sadakat ödüllerinin geleceğine doğru cesur bir adımı temsil ediyor.

dYdX, Cosmos ağına yönelik planını duyurdu

Bu arada, merkezi olmayan borsa (DEX) platformu dYdX önemli bir değişim için hazırlanıyor. Ekosistemlerini Ethereum ağından zincirler arası ağ Cosmos’a taşırken “tamamen merkezsizleştirilmiş” bir emir defteri borsası sunmayı planlıyorlar. Kore Blockchain Haftası 2023’te dYdX Vakfı CEO’su Charles d’Haussy, DEX’in borsada merkezi olmayan emir defterleri uygulama planları ve ekosistemini yeni bir Blockchain ağına nasıl kaydırmayı planladığı hakkında konuştu.

Alchemy Pay, Polygon’un zkEVM zinciri ile entegre oluyor

Son olarak Alchemy Pay, ödeme hizmetlerini Polygon’un yeni zkEVM zincirine yerleştiriyor. ZkEVM ekosistemini destekleyen ilk fiat-kripto on-ramp sağlayıcılarından biri olmayı hedefliyor. Bu gelişme, dünyanın dört bir yanından ağ kullanıcılarının artık tercih ettikleri yerel fiat ödeme yöntemlerini kullanarak kripto para satın alabilecekleri anlamına geliyor. Yeni zero-knowledge proof ağı üzerine inşa edilen geliştiriciler artık Alchemy Pay’in dApp’ler ve platformlar tarafından minimum maliyet ve güçlükle kolayca entegre edilebilen ve dağıtılabilen doğrudan müşteriye eklentisinden yararlanabilirler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1