Portuma’nın oyun ve blockchain etkinliğinde Özgür Demirtaş sürprizi

Kendini dünyanın üçüncü, Türkiye’nin ise tek oyun içi reklam platformu olarak tanımlayan Portuma’nın Ekim ayında İstanbul’da düzenleyeceği oyun ve blockchain etkinliğiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Gelen ilk bilgilere göre Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden biri olan Özgür Demirtaş, etkinliğin konuşmacıları arasında yer alacak.

Etkinliğin moderatörlerinden biri ise medyada yine dikkat çeken isimlerden biri olan Ece Üner olacak.

Trakya Technopark Genel Müdürü Özgür Özdemir, Oyunder Başkanı Tansu Kendirli, BUG Lab Kurucusu ve Direktörü Güven Çatak, Happy Crab Game Studio CO’su ve Kurucusu Havva Nur Solhan, Game Factory Kurucusu Murat Kahraman, Axell Studio Oyun Direktörü Faruk Özşahin’in katılımcıları arasında yer alacağı etkinlikte Haliç Üniversitesi, IGA, Admatic, AdsYield, Adbreak, Yula Labs gibi oyun, reklam, Web3 ve akademi dünyasında birçok marka, kurum ve isim yer alacak.

Etkinlik takviminin de konuşmacıların belirlenmesinin ardından yakında ilan edileceği gelen bilgiler arasında.

Portuma’da hareket sürüyor

Partnerleri arasında, Adjust, Asyield, Game Factory gibi markalar yer alan Protuma Adjust’ın Türkiye’deki tek teknoloji partneri. Oyun stüdyosu ve oyun partnerleri arasında ise; Rise Online, Game Factory, Pollux Studios, Happy Crabs, Axell Studios, Spektra Games, Oxo Games, SoicaPol bulunuyor.

177 ülkede 300 milyon indirmeye ve 7 milyon günlük aktif kullanıcıya ulaşan Portuma, platformuna kayıtlı 10k gamera sahip.

Platformun oyun kategorileri altında tır similatörü, taksi similatörü, araba similatörü, runner gibi kategoriler yer alıyor.

Platformun blockchain dünyasıyla en derin bağı ise bir metaverse projesine dayanıyor olması. Geçtiğimiz aylarda uluslararası siber güvenlik platformu CertİK tarafından “dünyanın en güvenilir 10 metaverse projesi” arasında seçildi.

source site-3