Popüler Memecoin Geliştiricilerinden Açıklama: ‘Para Çekme İşlemleri Yeniden Başlatıldı!’

Shiba Inu memecoinin yaratıcıları tarafından geliştirilen Layer 2 blok zinciri Shibarium, fon çekme işlemleri için köprüsünü yeniden açarak kullanıcıların tokenleri Ethereum’a aktarmasına olanak tanıdı.

Shibarium Ekibi Ağdaki Kesintinin Ardından Para Çekme İşlemlerinin Başladığını Açıkladı

Bu hamle, ölçeklenebilirlik sorunları nedeniyle hem Shibarium ana ağının hem de köprünün kısa bir süre önce geçici olarak askıya alınmasının ardından geldi.

İlk olarak 16 Ağustos’ta başlatılan Shibarium ana ağı, yoğun işlem akışı nedeniyle hızlı bir şekilde duraklatılmış, topluluk içinde endişelere yol açmış ve önemli miktarda kullanıcı fonuna erişimi kilitlemişti.

Ancak ekip, kullanıcılara ana ağ tekrar faaliyete geçtiğinde fonlara erişimlerinin yeniden sağlanacağı konusunda güvence vermişti.

Askıya alma süresi boyunca, Shibarium kullanıcıları varlıklarını çekemedikleri için belirsizlik yaşadı.

Yapılan duyuruda, Shibarium ekibi hem ana ağın hem de köprü para çekme işlemlerinin artık tamamen çalışır durumda olduğunu doğruladı ve geçici duraklama nedeniyle ortaya çıkan endişeleri giderdi.

Kullanıcılar artık Ethereum, Shib ve Leash dahil olmak üzere çeşitli varlıklar için para çekme işlemlerine devam edebilir. Yerel Bone token için para çekme işlemleri de yapabilir. Ancak ağın tasarımında öngörüldüğü üzere işlem 7 güne kadar sürebilir.

Köprü ve ana ağdan para çekme işlemlerinin yeniden açılması, kullanıcıların varlıkları üzerinde tam kontrol sahibi olmalarını ve Ethereum ağına sorunsuz token transferlerini kolaylaştırarak Shibarium için önemli bir adımdır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4