Popüler Analistten Ripple’da Heyecanlandıran Tahmin: Rekor Seviye Bekliyor!

Popüler teknik analist CoinsKid, Ripple (XRP) grafiğindeki büyük resmi işaret ederek yeni bir rekor seviyenin gelebileceğini belirtti.

Sosyal medya üzerinden 100 binden fazla takipçisine seslenen CoinsKid, XRP için yeni bir rekor fiyat seviyesini öne sürdü. Paylaştığı 6 aylık grafikte, ikili dip oluşumunun tamamlandığını ve yükselen üçgen oluşumunun büyük bir yükseliş potansiyeline işaret ettiğini belirten analist, 3,74 dolarlık fiyat hedefi verdi. Ripple’ın 2018 yılındaki boğa sezonunda ulaştığı en yüksek seviye 3,40 dolardı.

CoinsKid yaptığı analizde, 0,827 dolar seviyelerinin önemli bir direnç bölgesi olduğunu hatırlatırken 6 aylık zaman diliminde bakıldığında büyük resmin gayet olumlu göründüğünü ima etti.

Geçtiğimiz haftalarda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile arasındaki davadan olumlu bir haberin çıkmasıyla harekete geçen XRP, uzun süre sonra yatırımcılarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Fakat bu haberin yükseliş etkisi çok uzun sürmedi ve 0,94 dolar seviyesine kadar yükselen XRP, 0,70 dolar bandına geriledi.

Her ne kadar davadan ilk olumlu sonuç gelmiş olsa da henüz net bir kararın çıkmaması ve SEC’nin temyiz mahkemesine gitme olasılığı yaşanması gereken ciddi bir yükselişin önüne geçiyor gibi duruyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,1 değer kaybeden XRP, yazım esnasında 0,705 dolardan işlem görüyor.


source site-9