Piyasa Zorluklarının Ortasında Bu Kripto Projesine Milyonlar Aktı

Merkezi olmayan kripto borsası (DEX) Brine Fi’den haber var. Şirkete 100 milyon dolar değer biçen bir finansman turu söz konusu oldu. Buna göre 16,5 milyon dolarlık önemli bir yatırım alarak kayda değer bir kilometre taşına ulaştı. Bu yatırım girişimine Pantera Capital öncülük etti. Ayrıca Elevation Capital, StarkWare Ltd, Spartan Group, Goodwater Capital katılımcılar arasındaydı. Diğer taraftan Upsparks Ventures ve Protofund Ventures gibi önemli kuruluşların katılımını da sağladı.

Kripto dünyasında zorlu risk sermayesi ortamında gezinmek

Kripto borsası Brine Fi’nin önemli miktarda sermaye toplama becerisi dikkat çekiyor. Buna göre, dijital varlık firmaları için mevcut risk sermayesi ortamı bağlamında özellikle dikkate değer. Crunchbase tarafından Temmuz ayında veriler açıklanmıştı. Son veriler kripto para ve blockhain girişimlerine yönelik yatırım akışına dikkat çekiyor. Buna göre 2023 yılının 2. çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %76’lık bir düşüş yaşadığını gösteriyor.

Ayrıca, kripto para piyasası yaz ayları boyunca azalan işlem hacimlerine tanık oldu. Diğer taraftan uzmanların devam eden ayı piyasasının ilgisizlik aşaması olarak tanımladığı döneme girdi. Yatırımcıları cezbedecek katalizörlerin eksikliği bu düşüşe katkı sağladı. Özellikle, merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) bu eğilimden etkilendi ve işlem hacimlerinde keskin bir düşüş oldu. DefiLlama’nın son verileri dikkat çekiyor. DEX‘lerin işlem hacminde günde ortalama 1 milyar doların biraz üzerinde olduğunu ortaya koyuyor.

Umut veren büyüme yörüngesi

Bu zorlu piyasa ortamına rağmen, kripto para Ethereum ölçeklendirme sistemi StarkWare tarafından desteklenen Brine Fi, gözetim dışı merkezi olmayan bir emir defteri olarak öne çıkıyor. “Sıfır bilgi kanıtı” kullanarak yatırımcılara alım satım pozisyonları için gizlilik sağlıyor. Bu yenilikçi yaklaşım dikkat çekiyor. Yatırımcıların önden koşma veya aşırı piyasa dalgalanmalarına neden olma endişesi olmadan büyük emirler vermelerini sağlıyor. Ayrıca, kripto borsası Brine Fi yüksek hızlı işlem gerçekleştirme özelliğine sahip. Brine Fi resmi olarak Mayıs ayında traderlara kapılarını açtı. Diğer taraftan o zamandan beri önemli bir umut vaat etti. Borsa, 3 milyon ila 4 milyon dolar arasında değişen günlük işlem hacmini korumayı başardı.

Ralli Sesleri! Piyasa Zorluklarının Ortasında Bu Kripto Projesine Milyonlar Aktı

Bu başarı, platformun gizlilik, güvenlik ve verimli alım satım işlemleri arayan yatırımcılar için cazibesinin altını çiziyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda, Brine Fi’nin Pantera Capital tarafından yönetilen ve diğer bazı önde gelen yatırımcıların da katıldığı başarılı finansman turu, DEX’in yenilikçi yaklaşımına ve gelecekteki potansiyeline güçlü bir güven oyu yansıtıyor. Bu başarı yalnızca kripto alanındaki mevcut VC trendlerine meydan okumakla kalmıyor. Aynı zamanda Brine Fi’nin zorlu piyasa koşullarında gelişme konusundaki direncini ve becerisini de sergiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2