Piyasa Yapıcı DWF Labs, Elindeki CRV Tokenlerinden Yüklü Miktarda Binance’e Taşıdı: İşte Detaylar

Küresel bir dijital varlık piyasa yapıcısı ve web3 yatırım firması olan DWFLabs, kısa bir süre önce 2 milyon Curve DAO Token’i (CRV) Binance’e transfer etti.

İşlem iki saat önce, CRV’nin ortalama fiyatı 0.5 dolar iken gerçekleşti ve transferin toplam değeri yaklaşık 1 milyon dolar olarak kaydedildi.

Bu hamle, DWFLabs’ın 1 Ağustos’ta Curve kurucusundan token başına 0.4 dolar fiyatla 12.5 milyon CRV satın almasının ardından geldi.

DWFLabs, cüzdanında halen 10,5 milyon CRV tutuyor ve gelecekte Binance’e ya da diğer borsalara daha fazla token yatırabilir. Bununla birlikte, kullanıcılar DWFLabs’ın agresif bir piyasa yapma tarzına sahip olduğunu ve yatırdıkları paraların CRV fiyatında değişken bir değişime yol açabileceğini dikkate almalı.

Çok sayıda farklı kripto para cüzdanını işlem yapmak üzere kullanan şirketin CRV tokenlerini Binance’e boşalttığı cüzdan da son işlem ile birlikte büyük ölçüde sıfırlandı. Cüzdanda bu yazının yazıldığı anlarda yalnızca yaklaşık olarak 60.000 dolar değerindeki Frontier (FRONT) tokeni bulunuyor.

31 Temmuz tarihinde Curve Finance platformunda bir hack saldırısı gerçekleşmiş ve CRV tokenindeki değer kaybı nedeniyle Curve Finance kurucusu likidasyon tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4