Peter Brandt, Gary Gensler’ı Hedef Aldı: “FTX’teki Rolü Şüpheli”

SEC Başkanı Gary Gensler kripto para birimlerine yönelik başlattığı savaş sonrası pek çok ünlü ismin hedefi oldu.

Gensler tüm çabasının yatırımcıları korumakla ilgili olduğunu ifade ederken, yatırımcılar Gensler’ın kendisinden beklenen netliği sağlamadığı için yatırımcılara daha fazla zarar verdiğini düşünüyor.

Bu konuda son yorum deneyimli tüccar ve analist Peter Brandt’ten geldi. Gensler’ın yatırımcıları korumak konusunda başarısız olduğunu ifade eden Brandt, Gensler’ı “güce aç, kel adam” olarak tasvir etti.

Gensler’ın CFTC başkanı olduğu dönemde üç emtia komisyoncusunun iflas etmesi nedeniyle zarara uğradığını ifade eden Brandt, bu konuda Gensler’ı kendisini koruyamamakla suçladı.

“Bir şeyi netleştirelim Gary Gensler yatırımcıları koruma konusunda BAŞARISIZ bir geçmişe sahiptir.

Tüm profesyonel spekülatörler bunu bilir. “Güce aç kel adam.”

Dolandırıcılık faaliyetleri nedeniyle üç emtia komisyoncusu (FCM) iflas ettiğinde zarar ettim. Gensler o sırada emtia komisyonculuğu firmalarına karşı müşterilerini korumakla görevli devlet kurumu CFTC’nin başkanıydı.

FTX’in başarısız olmasında da Gensler’ın şüpheli bir rolü var.

Bu küçük adamın yatırımcıları korumaya olan bağlılığı hakkında size bir şey söylemesine izin vermeyin. “

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5