PEPE’nin İlk Sahiplerinden Biri Daha Satış Yaptı: Ana Parasından 54.725 Kat Kar Etti

Son günlerin en çok konuşulan kripto paralarından biri olan PEPE’nin balinalarından biri yeni bir işlem gerçekleştirdi.

PEPE ilk piyasaya sürüldükten 30 dakika içerisinde merkeziyetsiz borsa UniSwap üzerinden yüklü miktarda altcoin satın alan bir balina cüzdan, bu yazının yazıldığı anlarda 871.000 dolara tekabül eden 1 trilyon tokenin elinden tamamen çıkardı.

Söz konusu cüzdan, tokenin ilk alıcılarından biriydi ve 1.6 trilyon adet tokeni 0.0183 Ethereum yani o anki fiyatıyla 36.73 dolar karşılığında satın almıştı.

Daha önce elindekilerin bir kısmını satan balina cüzdan, PEPE ticaretini 1.001 ETH (1.73 milyon dolar) kar ile kapatmış oldu ve ana parasını 54.725 katına çıkardı.

PEPE fiyatının gün içerisinde yaşadığı dalgalanmaları gösteren grafik.

Söz konusu cüzdanın, tokenin piyasaya sürüleceğinden haberdar olan ekipten birine ait olacağı iddia ediliyor. PEPE ekibi içerisinde kısa bir süre önce ciddi bir ayrılık yaşanmış ve multisig cüzdanlardan 61 milyon dolar değerinde token merkezi borsalarda satılmıştı. Bugün açıklama yapan token ekibi, satış yapan üyelerin geliştirici takımından çıkarıldığını bildirdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4