PEPE Ekibinden Açıklama Geldi! Altcoin Satışını Kimler Yaptı?

Geçtiğimiz günlerde büyük miktarda satış sonucunda değer kaybeden PEPE coin ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şaka temalı altcoin birimi Perşembe ve Cuma günleri %20 değer kaybederek herkesi şaşkına çevirmişti.

Ortaya çıkan bilgilere göre altcoin projesinin eski 3 ekip üyesi fonları çalarak satış yaptı. PEPE topluluğunun yakından takip ettiği bir X hesabı duruma dair açıklama yaptı. Kimliği gizli geliştirici, bu sabah attığı uzun bir tweet ile neler olduğunu kripto para yatırımcılarına duyurdu.

Anonim hesap, projenin iç çekişmeler ve kötü niyetli eylemler nedeniyle zorlu bir dönemden geçtiğini belirtti.

Geliştiricinin açıklamasına göre, yaklaşık 16 trilyon PEPE coin çeşitli kripto borsalarına transfer oldu. Altcoin projesinin içinde yer alan kötü niyetli kişiler bu tokenleri çaldığı için bu olay gerçekleşti.

“Projenin başlangıcından bu yan iç çekişmeler ve kötü niyetli üyeler nedeniyle zorluk yaşıyoruz. Bu durum, PEPE projesinin ilerlemesini ve çoklu imza sistemini olumsuz etkiliyor. Gelecekte daha topluluk odaklı bir yaklaşım benimseyeceğiz.”

PEPE Fiyatı

Şaka temalı kripto para birimi yaklaşık 1 aydır sürekli değer kaybına uğruyor. Binance borsasında listeleme aldığında .440$ seviyesini gören PEPE geçtiğimiz gün .078$’a kadar düştü.

$PEPE an itibariyle .090$ civarında konsolide oluyor.

Şaka temalı kripto para fiyatının yeni bir ralliye başlaması için muhtemel bir sebep henüz bulunmuyor. Yatırımcılar özellikle gerçek hayatta önemli bir kullanım alanı olmayan altcoin projelerine karşı dikkatli olmalı.


source site-2