Önümüzdeki Hafta Satın Alınacak 5 Altcoin

Kripto para dünyasında altcoin projelerinin tercihi çok dikkat çeken bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi ise önümüzdeki haftaya yönelik analist altcoinbuzz tarafından verilen tavsiyeler var. Detaylara bakalım.

Altcoin VeChain (VET)

Altcoin VeChain (VET), son dönemde önemli bir fiyat toparlanması gösteremedi. Diğer taraftan en umut verici blockchain projelerinden biri olarak görülmeye devam ediyor. Son gelişmelerde VeChain, yapay zeka firması SingularityNET ile bir araya geldi. Buna göre yeni gelişen teknolojiyi benimseyen en son blockchain geliştiricisi oldu. Özellikle iki şirket, gelişmiş yapay zeka algoritmaları ve VeChain’in kurumsal verilerini kullanıyor. Böylece iklim değişikliğiyle mücadele etmek için stratejik bir ortaklık kurdu.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin VET gün içinde %1,4 düşüşle 0,02 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi haftalık bazda benzer bir marjla ve geçtiğimiz ay %14’ün üzerinde düştü.

SNM (SONM)

Altcoin SNM, merkezi olmayan bilgi işlem gücü pazarı SONM tarafından geliştirilen yerel kripto para birimi. Token, Binance’in düşük piyasa aktivitesi ve düşüş eğilimi nedeniyle tetiklenen son delistasyonlarından etkilenmiş durumda. Ancak Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesine göre SONM hala CoinCodex’teki en düşük değerli tokenlerden biri.

Altcoin

Yayın sırasında altcoin SONM, gün içinde %2,7 artışla 0,02 dolardan el değiştiriyor. Haftalık ve aylık bazda, token sırasıyla %67 ve %95’ten fazla düşüş gösterdi.

Altcoin MVL (MVL)

Altcoin MVL (MVL), çeşitli alanlardaki insanların ve araçların işlemleri, hareketleri, kazaları ve bakımları gibi kritik verileri takip etmek için geliştirilmiş, nispeten genç bir teşvik tabanlı blockchain mobilite ekosistemi.

Kısa bir süre önce MVL, küresel iş yayını APAC CIO Outlook tarafından Güney Kore’de blockchain çözümleri için en iyi 5 şirketten biri olarak seçildi.  Altcoin MVL yazım sırasında gün içinde %2,8 artışla 0,02 dolar seviyesinde yer alıyor. Kripto varlığı son 7 günde %0,2 ve bir ayda %15’ten fazla değer kaybetti.

Dogecoin (DOGE)

Piiyasa değerine göre en büyük meme kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE) de son piyasa gerilemesinden büyük ölçüde etkilendi. Buna göre geçtiğimiz ay piyasa değerinde 2,2 milyar doların üzerinde değer kaybetti.

Altcoin

Ancak, yapay zeka (AI) sohbet botu Google Bard’a göre, meme coin bir sonraki boğa piyasasında 0,2 dolara kadar önemli bir yükselişe tanık olacak. Bununla birlikte, AI botu, böyle bir dalgalanma olasılığının büyük ölçüde daha fazla işletmenin DOGE’yi ödeme olarak kabul etmeye başlamasına bağlı olduğunu vurguladı. Altcoin DOGE son 24 saat içinde %1,6 düşüşle 0,06 dolara geldi. Buna göre haftalık bazda %0,17’ye ve aylık bazda yaklaşık %21’e geriledi.

Hedera (HBAR)

Son olarak, altcoin Hedera (HBAR) Ağustos 2023’te manşetlere çıktı. Şöyle ki, blockchain projesi, bir karbondioksit emisyon izleme sistemi geliştirmek için otomotiv devleri Hyundai ve Kia ile kilometre taşı ortaklıklarını duyurdu. Yaklaşan çözüm, hem otomobil şirketlerinde hem de iş ortaklarında emisyonları kaydetmeyi amaçlıyor. Başarılı olması halinde bu ortaklık önemli. Hedera blockchain’in ve yerel token HBAR’ın giderek daha fazla benimsenmesine yol açacak.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Kripto para birimi yazıyı yazarken %3,3’ün üzerinde düşüşle 0,06 dolara geriledi. Geçtiğimiz hafta, token yukarıda belirtilen olumlu gelişmeler üzerine %3,7 ve %14’ün üzerinde artış gösterdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2