Nam Salan Analist Tarih Verdi: Altcoinler Ralliye Başlayacak!

Popüler analist Michael van de Poppe, tarihsel Bitcoin hakimiyetini ve ETH/BTC grafiklerini analiz ediyor. Analist, bu analizleri sonucu altcoinler için yaklaşan bir ralli öngörüyor.

Michael van de Poppe: Altcoinler tersine dönmeye hazır!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasası bir süredir yönsüz hareket ediyor. Bununla birlikte, popüler analist Michael van de Poppe Pazartesi günü yaptığı açıklamada, altcoinler için yukarı yönlü bir ivme beklediğini söylüyor. Ayrıca analist, tersine dönüşün hemen köşede olduğunu belirtiyor. Ağustos ayında Bitcoin %16 ve Ethereum %12 düşerek bir dip ve tersine dönüşe hazırlandı. Bu arada, Bitcoin hakimiyet modeli, Bitcoin halving’inden önceki döngülere uygun olarak tekrar ediyor.

Michael van de Poppe 4 Eylül’de “Altcoinler tersine dönmeye hazır. Ancak kimse bunu beklemiyor” diyor. Yükseliş söylemi Eylül FUD’unun ortasında geldi. Daha önce Bitcoin’in en son 2016 yılında yeşil bir Eylül ayı geçirdiğini ve BTC fiyatının bu Eylül ayında düşmesini beklediğini kaydediyor.

Bu model altcoinler için yaklaşan bir ralliye işaret ediyor!”

Usta analist, altcoinlerin yukarı yönlü ivme gösterdiğini ve kripto piyasasında kırılmalar yaşandığını iddia ediyor. Analiz, piyasadaki düşüş eğiliminin ortasında ve çoğu altcoinin geçen hafta kırmızı renkte olduğu ortamda geliyor. Son aylarda piyasalar yatay hareket ederek traderlar ve balinalar için can sıkıntısı yaratıyor. Genel kanı hala piyasaların düşmeye devam edeceği yönünde. Bununla birlikte analist, yakında bir toparlanma bekliyor. Öte yandan, Bitcoin hakimiyeti 200-EMA’nın test edilmesinden bu yana önemli ölçüde düştü. Analist, Bitcoin hakimiyetinin önceki döngülerle uyumlu olduğunu gösteren bir grafik paylaşıyor. Bu nedenle, tarihsel model altcoinler için yaklaşan bir ralliye işaret ediyor. Bu bağlamda Michael van de Poppe, şu tarihi işaret ediyor:

Bu da demek oluyor ki, Bitcoin’in yarıya inmesine 8-10 ay kala, altcoinlerde aşağı yönlü hareket eden bir piyasadan ziyade bir artış görmeyi bekleyebiliriz.

Altcoinler

Ancak analist, Bitcoin fiyatının Eylül ayında düşmeye devam edeceğini söylüyor. Ayrıca, altcoinlerin de Eylül’de düşeceğini öngörüyor. Bununla birlikte, önceki düzeltmeye benzer bir alımın gerçekleşeceğini tahmin ediyor. Bu arada, altcoinler ile BTC pariteleri toparlanıyor. Analiste göre bu da bir güç işareti. Bu devam ederse, altcoinler kırılmalara tanık olacak.

Boğa piyasası kimsenin beklemediği bir anda başlar!

Michael van de Poppe ayrıca ETH/BTC’nin dibe vurduğunu söylüyor. Bu yüzden, fiyatta olası bir tersine dönüşün takip edeceğini öngörüyor. Ethereum tipik olarak Bitcoin halvinginden önceki 252 gün arasında yukarı yönlü bir ivmeye sahip. Analiste göre, SEC büyük olasılıkla Ethereum ETF vadeli işlemlerini onaylayacak. Bu da büyük bir yükseliş hissini doğrulayacak. Bu doğrultuda analist, “Bitcoin ve altcoinler için boğa piyasası her zaman kimsenin beklemediği bir anda başlar. Bu dönem o dönem olabilir,” diyor.

Altcoinler

ETH fiyatı şu anda 1.633 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yatay hareket etti. 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri sırasıyla 1.626 ve 1.645 dolar. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte %25 artarak traderlar arasında bir ilgi olduğunu gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3