Müjde: Cardano Tabanlı Borsa Hatasını Kabul Etti, Paraları İade Edecek!

Cardano (ADA) ağı üzerinde kurulan merkeziyetsiz borsa (DEX) MuesliSwap (MILK), bir yanlış anlaşılmadan doğan müşteri kayıplarını geri ödeyeceğini belirtti.

MuesliSwap 7 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, borsa üzerindeki slipaj özelliğinin yeni kullanıcılar tarafından yanlış anlaşıldığını ifade etti. Kullanıcıların bu karışıklık nedeniyle bir yıl boyunca yüksek slipaja maruz kaldığı aktarıldı.

Platformu kullanan yeni kullanıcılar, özelliği tam olarak anlamadıkları için bir miktar fon kaybına uğradı. Geliştirici ekip, bu yanlış anlaşılmadan doğan zararların incelenerek kullanıcıları geri iade edileceğini dile getirdi. Ekip, bu işlemin yaklaşık 3 ila 4 hafta civarında sürmesini beklediklerini açıkladı:

Son 12 ayda MuesliSwap havuzlarında yüksek slipajdan etkilenen kullanıcılara proje fonlarımızdan geri ödeme yapacağız.

Borsa söz konusu slipaj özelliğinin esasında kullanıcılar tarafından maruz kalmayı tercih ettikleri slipaj miktarının ayarlayabilmeleri için getirdiklerini ve bunun piyasa yapıcılar için bir teşvik olmasını amaçladıklarını söyledi.

Yapılan açıklamada bunun yanı sıra özelliğin bundan sonra daha açık bir hale gelmesi için çalışma yapılacağı da aktarıldı.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %39 değer kaybeden MILK, son 24 saat içerisinde %3,3 değer kazanarak yazım itibariyle 2,76 dolar seviyesinden işlem görüyor.


source site-9