Milyarder Mike Novogratz, Bitcoin Spot ETF Kesinlikle Onaylanacak Dedi, Süre Verdi

Önde gelen bir kripto para yatırım firması olan Galaxy Digital’in milyarder kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, ABD’de bir Bitcoin spot borsa yatırım fonunun (ETF) onaylanmasına ilişkin iyimserliğini dile getirdi.

SEC’in, sektörden ve düzenleyiciden gelen olumlu sinyallere dayanarak önümüzdeki dört ila altı ay içinde bir Bitcoin spot ETF’yi onaylayacağına inandığını söyledi:

“Bu büyük bir olay, çünkü hem Invesco hem de BlackRock tarafındaki bağlantılarımız, bunun bir “eğer” değil “ne zaman” sorusu olduğunu, muhtemelen altı aylık bir zaman diliminin söz konusu olduğunu düşündürüyor. Yani eğer deyim yerindeyse dananın kuyruğu dört ila altı ay arasında kopacak.”

Novogratz ayrıca BlackRock ve kendilerinin bağlantılı olduğu Invesco Bitcoin ETF başvurularının onaylanmasının ardından pazar payı kazanmak için önemli mücadeleler yaşanacağını da belirtti.

Novogratz, Bitcoin ve kripto paraların en güçlü ve etkili savunucularından biri. Yıllardır gelişmekte olan bu varlık sınıfı etrafında yatırım yapıyor ve işletmeler kuruyor. Gelecekte kripto alanında, özellikle de merkezi olmayan finansın (DeFi) ve non-fungible tokenlerin (NFT’ler) yükselişiyle birlikte daha fazla benimsenme ve yenilik beklediğini söylemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5