Meme Coin Yakım Oranı Patlarken Shibarium İşlemleri 1.5 Milyonu Aştı!

Güncel verilere göre, yakın zamanda katman-2 blockchain çözümü Shibarium, etkileyici bir işlem sayısıyla yeni bir rekora imza attı. Bu başarı, Shibarium’un güçlü ve büyüyen ekosistemine işaret ediyor. Ayrıca meme coin yakım oranı da zayıf geçen birkaç günün ardından yeniden yükseldi. İşte detaylar…

Shibarium yeni dönüm noktasına ulaştı

Shiba Inu geliştiricileri tarafından başlatılan Ethereum tabanlı Shibarium katman-2 çözümü, toplam günlük işlem sayısının 1.566.155’e yükselmesiyle yeni bir zirveye ulaştı. Shibariumscan’e göre çıkarılan blok sayısı ise 539.663. Bağlı cüzdan adreslerinin miktarı bu kadar hızlı bir büyüme göstermedi ve şu anda 1.125.127 seviyesinde yer alıyor.

SHIB yakım oranı artıyor

Meme coin ekosistemindeki tek kayda değer gelişme Shibarium büyümesi değil. SHIB’in yakım oranı da önemli ölçüde arttı. Shibburn, son 24 saat içinde Shiba Inu’nin yakım oranının gerçekleşen 14 işlemle birlikte %224.31 oranında önemli bir artış gösterdiğini bildirdi.

Bu 14 işlem arasında yakım miktarı en çok olanlar ise sırasıyla şu şekilde: 20.514.086 SHIB, 14.447.005 SHIB ve 10.487.173 SHIB.

Cuma günü yakım oranı yüzde 65 kadar artmıştı, önceki iki gün boyunca ise Shiba Inu topluluğu tarafından yapılan zayıf SHIB yakımları nedeniyle değer kırmızı bölgede kalmıştı. SHIB yakım oranındaki son artış, topluluk tarafından olumlu bir şekilde karşılandı ve SHIB sahipleri arasında heyecan yarattı.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7