Lybra Finance (LBR) Tokeninin Erken Destekçisi, Tüm Tokenlerini Satarak Piyasadan Çıktı: Fiyat Tepki Verdi

Ethereum üzerinde merkeziyetsiz bir borç verme protokolü olan Lybra Finance (LBR), ilk dönem destekçilerinden birinin çekilerek tüm ödüllerini 389 bin dolara satmasıyla birlikte büyük bir gerileme yaşadı.

Ödül olarak 1 Mayıs 2023’ten bu yana toplam 337 bin LBR tokeni talep eden bir erken token yatırımcısı, hepsini 327 bin USDC, 14.1 ETH ve 37.9 MKR karşılığında LBR başına ortalama 1.15 dolar fiyatla elden çıkardı.

Balinanın satış yaptığı bölge ve sonraki fiyat hareketini gösteren SpotOnChain grafiği.

Token satışının ardından ilk etapta %5’in üzerinde ani değer kaybeden LBR, bu yazının yazıldığı anlarda toparlandı ve satış öncesi seviyeye kadar yükseldi ve 1.36 dolardan işlem görüyor.

Lybra Finance, söz konusu satışın ekip içinden birinin mi yoksa gerçekten de erken yatırımcılardan birinin cüzdanından yapıldığı hakkında şimdilik herhangi bir açıklama yapmadı.

2023 yılının ilkbaharında piyasaya sürülen LBR tokeni, OKX ve Gate.io borsalarında listeli fakat Binance’ten henüz listelemeye dair herhangi bir açıklama gelmedi. Token, 29 Mayıs’ta yaşadığı 4.64 dolarlık tüm zamanların en yüksek fiyat rekorundan %70 daha düşük bir seviyeden işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4