Listeye Alın! Coinbase Bu 6 Kripto Projesine Yatırım Yapıyor

Kripto para dünyasında önemli bir gelişme daha var bugün. Coinbase’in Base Ekosistem fonundan geliyor gelişmeler. Buna göre önemli bir yatırım seçkisi var. Detaylara bakalım.

Yenilikçi kripto projelere çeşitli yatırımlar

Coinbase’in Base Ekosistem Fonu, kısa süre önce 800 başvuru arasından altı çarpıcı proje seçti. Buna göre açılış yatırımlarını gerçekleştirdi. Bu gelecek vaat eden girişimler, blockchain ve kripto para birimi alanındaki çeşitli teklifleri temsil ediyor. Ayrıca yatırımcılar da Coinbase’in bu hamlesini takip ederek listelerini oluşturmaya başlıyorlar.

Coinbase’in Base Ekosistem Fonu, olağanüstü potansiyel gösteren altı projeyi dikkatle seçerek yatırım yolculuğuna başladı. İlk kripto odaklı projede Avantis yer alıyor.  Avantis, kripto para piyasasındaki ticaret stratejileri ve fırsatlarında devrim yaratmayı amaçlayan bir türev ticaret protokolü. İkinci sırada ise BSX var. BSX, blockchain sektöründeki işletmeler ve kurumlar için gelişmiş finansal araçlar sağlamayı amaçlayan kurumsal bir türev borsası.

kripto

Üçüncü sırada Onboard yer alıyor. Buna göre Coinbase’in desteklediği Onboard, kripto para kullanıcıları için adım atıyor. Güvenliği ve erişilebilirliği artırmak üzere tasarlanmış bir kendi kendine saklama cüzdanı uygulaması. Dördüncü sırada OpenCover yer alıyor. Proje blockchaini ekosistemi için risk azaltma çözümleri sunuyor. Ayrıca yenilikçi bir DeFi (Merkezi Olmayan Finans) sigorta girişimi.

Diğer projeler

Diğer projeler arasında beşinci sırada Paragraph yer alıyor. Proje içerik oluşturucuları güçlendirmek amacında. Diğer taraftan içerikten para kazanmayı geliştirmek için blockchain teknolojisinden yararlanan bir içerik oluşturucu platformu.

Altıncı ve son sırada ise Truflation yer alıyor. Proje kripto topluluğuna doğru ve güncel finansal bilgiler sağlamayı taahhüt eden bir zincir içi finansal veri sağlayıcısı.

Kripto odaklı projeler için özel bir seçim süreci

800 başvuru sahibinin destek için yarıştığı Coinbase’in Base Ekosistem Fonu, en umut verici projeleri belirlemek için titiz bir seçim süreci yürüttü. Bu yatırımlar Coinbase’in blockchain ve kripto para birimi alanında inovasyonu ve büyümeyi teşvik etme taahhüdünü yansıtıyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda blockchain’de inovasyonu desteklemenin son derece önemli olduğunu görüyoruz. Coinbase’in bu çeşitli projelere girmesi, şirketin blockchain endüstrisini ilerletme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Coinbase, yenilikçi girişimleri stratejik olarak destekliyor. Böylece kripto para ekosisteminin devam eden evrimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu altı proje gelişmeye ve başarılı olmaya devam ettikçe, şüphesiz daha geniş blockchain ortamına katkıda bulunacaklar. Coinbase’in Base Ekosistem Fonu, blockchain teknolojisinin ve kripto para biriminin benimsenmesinin geleceğinin anahtarını elinde tutan öncü projeleri destekliyor. Böylece sektörün büyümesinin ve potansiyelinin bir kanıtı olarak duruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1