Kripto Para Veri Platformu Coingecko, SEC’in Menkul Kıymet Olarak Gördüğü Altcoinleri Yayınladı!

Önde gelen kripto para veri platformlarından biri olan Coingecko, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından menkul kıymet olarak listelenen tokenlerin bir listesini yayınladı.

Coingecko (SEC) Tarafından Menkul Kıymet Olarak Listelenen Tokenlerin Bir Listesini Yayınladı

Kapsamlı liste, menkul kıymet olarak tanımlanan 48 token içeriyor ve bu tokenlerin alım satım ve düzenleme statüleri üzerinde önemli etkileri olabilir.

Menkul kıymet olarak listelenen tokenlar arasında piyasadaki en popüler ve yaygın olarak işlem gören kripto para birimlerinden bazıları yer alıyor.

Listedeki önemli tokenlar arasında Binance Coin (BNB), Cardano (ADA), Solana (SOL), Tron (TRX), Polygon (MATIC), TON Crystal (TON), Binance USD (BUSD), Cosmos (ATOM), Filecoin (FIL) yer alıyor, Internet Computer (ICP), NEAR Protocol (NEAR), Algorand (ALGO), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA), Flow (FLOW), Chiliz (CHZ), BitTorrent (BTT) ve çok daha fazlası.

SEC’in tokenleri menkul kıymet olarak sınıflandırması, bunların ticareti ve düzenleyici muamelesi üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

Listeyi incelemek için: https://www.coingecko.com/tr/categories/alleged-sec-securities

Menkul kıymet olarak listelenen tokenlar, belirli tokena ve kullanım durumuna bağlı olarak değişebilen ek düzenlemelere ve uyumluluk gerekliliklerine tabidir.

Kripto para yatırımcıları ve tüccarları için tokenların menkul kıymet olarak sınıflandırılması, bu varlıkları çeşitli platformlarda alıp satma kabiliyetlerini etkileyebilir.

Bazı borsalar, yasal gerekliliklere uymak için menkul kıymet tokenlarının alım satımını kısıtlayabilirken, diğerleri bu tokenları tamamen listeden çıkarmayı seçebilir.

Bu tokenların yatırımcıları ve kullanıcılarının, sahip oldukları ve ticaretini yaptıkları varlıkların yasal durumu hakkında bilgi sahibi olmaları önemlidir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4