Kripto Balinaları Gizlice Bu 4 Altcoin Projesinden Alıyor!

Balinalar olarak bilinen büyük yatırımcılar, kripto para satın almak için her zaman en uygun anı bekler. Bu nedenle onların yatırım stratejilerini izlemek, mantıklı bir tercih olabilir. Bu yazıda, güncel on-chain verilerden derlenen, son zamanlarda yoğun birikim gören 4 altcoin listeledik.

On-chain veriler bu 4 altcoin için yoğun balina ilgisine işaret ediyor

Balinalar haftaya yüksek bir vitesle başladı. Bugün, Graycale zaferi nedeniyle birçok altcoin’in piyasa değeri belirgin bir şekilde arttı. AAVE özellikle balinaların ilgisini çeken DeFi altcoin projesi olarak ön planda.

Aave de dahil olmak üzere bir dizi altcoin balina cüzdanlarından 5 milyon dolarlık USDT topladı. Özellikle, bunlardan biri, her biri 58 dolar fiyatla 17.203 AAVE satın aldı. AAVE’nin mevcut piyasa değerindeki potansiyel dalgalanmalara rağmen bu yatırım, altcoin projesine ilişkin olumlu bir görünümü yansıtıyor.

Altcoin balinaları neden AAVE’ye ilgi duyuyor?

Altcoin Buzz analisti Deepika Garg, bu önemli soruyu 4 madde ile açıklıyor:

  • Aave V3 Coinbase’de hayata geçti. Aave kullanıcıları Base platformuna Wrapped Ethereum, USD Base Coin ve Coinbase ETH yatırabilecek ve ödünç alabilecek.
  • AAVE lider bir DeFi protokolüdür. Toplam kilitli değeri (TVL) 4,67 milyar doları aşan değeriyle en popüler ve yaygın olarak kullanılan DeFi protokollerinden biridir Bu da AAVE’ye yönelik büyük ve artan bir talebin olduğu anlamına geliyor.
  • Aave GHO Stablecoin bir ay önce yayına girdi.
  • Gas ücretlerini de yüzde 20-25 oranında düşürdüler.

Immutable (IMX)

Balinalar, talebin artmasına neden olan Immutable zkEVM Testnet’nin etkinleştirilmesinin ardından IMX’e yoğun ilgi gösteriyor. Bu artış, Sıfır Bilgi Kanıtlarının (ZKP’ler) artan popülaritesine bir yanıttır.

ZKP’ler operatörlerin iddiaları doğrulamasına olanak tanır. Polygon ayrıca ZKP’nin kullanımını da rol üstlendi. Immutable X, Ethereum’un sınırlamalarını ölçeklendirmek için bu teknolojiyi kullanıyor.

Balinaların IMX’e olan ilgisini artıran bir diğer faktör de IMX platformunda çıkacak yeni bir oyun setinin yakında piyasaya sürülmesi.

Curve Finance (CRV)

Curve Finance, son zamanlarda 47 milyon dolarlık hack nedeniyle ilgi odağı oldu. Şimdi, sürekli balina birikimi ve büyük işlemlerin yaygınlığı nedeniyle geri dönüş yapmayı planlıyor.

Santiment yakın zamanda Curve Finance’in on-chain metriklerini inceledi. Altcoin projesinin düşüş aşamasından toparlanma çabasını ortaya çıkardı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız Temmuz tarihli hack, CRV fiyatında keskin düşüşe yol açmıştı.

CRV için balina birikimi ne durumda? Altcoin yatırımcıları ne kadar ilgili?

Curve Finance’in balina birikimindeki ani artış dikkat çekiyor. 10.000-100 milyon CRV tutan balinalar, ay başından bu yana birikimlerini artırarak güvenlerini yeniden kazanıyor.

Duyarlılık verileri, bu yatırımcıların toplam rezervlerini iki hafta içinde CRV’nin dolaşımdaki arzının %33’ünden %41’ine çıkardığını gösteriyor. Ayrıca, bu yılın en büyük üç işleminin 4 Ağustos’taki hacklemeden kısa bir süre sonra gerçekleşmesi ve geçen hafta 10 milyon doların üzerinde beş işlem yapılması gibi büyük işlemlerin telaşı da dikkat çekiciydi.

Compound (COMP)

Compound, daha önce bahsedilen altcoin projelerin yanı sıra balinaların da dikkatini çekti. Bu artan ilgi, Compound’un bu ayın başlarında yeni Ethereum Layer 2 Base’deki son lansmanına bağlantılıydı.

Bu entegrasyon, kullanıcıların USDbC adı verilen yeni tanıtılan köprülü stablecoin’i ödünç almak için teminat olarak ETH ve Coinbase ile staked ETH’den yararlanmasına olanak tanıyor. Bu gelişme şüphesiz bu etkili yatırımcıların merakını artırdı. Bu altcoin için balina faaliyetlerinde önemli bir artışa yol açtı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3