Kripto Balinaları Bu 5 Coini Harekete Geçirdi! Satılacak mı?

Son veriler, önde gelen kripto para balinalarının ne yaptığını ortaya koyuyor. Buna göre tek bir günde 380 milyon dolardan fazla değerde hareket yaptığını gösteriyor. Diğer taraftan Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Gnosis taşıyarak önemli işlemler düzenlediğini ortaya koyuyor. Bu önemli hareketler kripto topluluğunda merak uyandırıyor. Ayrıca bu transferlerin arkasındaki nedenler hakkında spekülasyonlara yol açıyor.

Hareket halindeki kripto balinaları

Dikkat çekici bir dizi işlemde, önde gelen kripto para balinaları önemli hareketler gerçekletiriyorlar. Buna göre bir günde 380 milyon dolar değerinde Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Gnosis transfer etti.

Blockchain izleme platformu Whale Alert tarafından bildirildiği üzere, Çarşamba günü çok sayıda büyük Bitcoin işlemi gözlemlendi. Bu işlemler arasında, ABD merkezli seçkin kripto borsası Coinbase merkezi bir rol oynadı. Coinbase’den açıklanmayan bir cüzdana değeri 74,3 milyon doların üzerinde 2.500 Bitcoin’lik büyük bir transfer var. Eş zamanlı olarak, tanımlanamayan ayrı bir cüzdandan da hareket var. Buna göre cüzdan Coinbase’e toplamda yaklaşık 77,8 milyon dolar değerinde 2.616 BTC gönderdi.

Diğer işlemler

New York’un önde gelen borsası Gemini, 4.000 Bitcoin içeren ve 119,1 milyon doları aşan önemli bir meblağa denk gelen bir işlem gerçekleştirdi. Bu manevralar Bitcoin piyasasına dinamik bir unsur katıyor. Ayrıca dijital varlığı çevreleyen genel duyarlılığa katkıda bulunuyor.

Kripto dünyası ayrıca önemli Ethereum işlemlerine de tanık oluyor. Kimliği belirsiz iki cüzdan Coinbase’e kayda değer transferler düzenledi. Biri 35,1 milyon dolardan fazla değere sahip 18.920 ETH gönderdi. Diğer ise yaklaşık 34,9 milyon dolara eşdeğer 19.046 ETH taşıdı. Ayrıca, üçüncü bir anonim cüzdan, Cayman Adaları merkezli Gate.io borsasına yöneldi. 27,8 milyon doların üzerinde değere sahip 15.000 Ethereum transfer etti.

Meme coin transferi de var

Ethereum’un yanı sıra memecoin Dogecoin de kayda değer bir görünüm sergiledi. Açıklanmayan bir cüzdan, 5 milyon dolardan fazla bir tutara denk gelen 67.881.717 DOGE’yi kripto borsası Coinbase’e aktardı. Bu hareket Dogecoin piyasasının dinamik yapısına ışık tuttu.

Elon Musk Herkesi Şaşırttı: DOGE X mı Geliyor?

Son olarak, bir Ethereum yan zinciri olan Gnosis (GNO), hazinesinin tanımlanamayan bir cüzdana 10,2 milyon dolardan fazla değerde 92.000 GNO göndermesiyle faaliyet gösterdi. Bu işlemler, altcoin alanında karmaşık bir etkileşimi ortaya çıkarıyor. Kripto para Gnosis’in piyasa duyarlılığı üzerindeki potansiyel etkileri hakkında soruları gündeme getiriyor.

Kripto para Dai hareketi

Bir on-chain analiz firması olan Lookonchain, X hesabı aracılığıyla yakın zamanda bir açıklama yaptı. Buna göre kayda değer bir balina adresinin Maker platformundan 10 milyon Dai (DAI) tutarında önemli bir para çekme işlemi gerçekleştirdiğini açıkladı.  Lookonchain’in raporuna göre, bu zeki balina tarafından gerçekleştirilen para çekme işlemi yalnızca bir işlem değil. Stratejik bir manevraydı. Elde edilen fonlar, birim başına ortalama 1.851 dolar fiyatla 5.403 adet Lido Staked Ethereum (stETH) elde etmek için taktiksel olarak yeniden yatırıldı.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda son faaliyet, bu balinanın stETH alemiyle ilk karşılaşması değil. Lookonchain’in kayıtlarına göre, bu adres 24 Temmuz 2023 tarihinde iki önemli işlemle gündemdeydi. Buna göre ilk işlemde balina, 5,17 milyon USD Coin’i (USDC) 2.802 stETH token ile takas ederek ve token başına 1.844 USD’lik bir kur üzerinden güvence altına alarak önemli bir hamle yapmıştı. Acımasız bir niyet sergileyen balinanın yolculuğu, 10 milyon USDC’yi 5.421 birim Ethereum’a (ETH) dönüştürerek devam etti. Ayrıca bunların tümü nihayetinde stETH tokenlerine dönüştürüldü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1