Kripto Analistinden Çarpıcı Ethereum Tahmini: %500’e Varan Kazanç! Mümkün!

Twitter’daki “Jelle” kullanıcı adıyla tanınan kripto para analisti, Ethereum için çarpıcı bir fiyat tahmininde bulundu. Analist, doğrulanması halinde büyük kazançlar sağlayabilecek bir “üçgen formasyonu” tespit ettiğini açıkladı.

Jella, üçgen grafik formasyonunun zaman ilerledikçe fiyatı daha da dar bir aralığa sürükleyecek ve böylece boğaların ve ayıların daha da sert bir mücadele etmesine yardımcı olacak.

Jelle tarafından yayınlanan Ethereum grafiğinde, bir direnç seviyesi ve daha yüksek düşüklerin eğimi olduğunda ortaya çıkan bir tür üçgen grafik deseni olan yükselen üçgenin görünümü görülüyor. Alıcılar görünür direnç çizgisi üzerinde baskı oluşturmaya devam ettikçe, sonuç olarak bir kırılma meydana gelebilir.

Kripto para analisti, Ethereum’un nihayet bu formasyonundan ayrılması halinde önemli bir fiyat hareketinin oluşabileceğini belirtti. Analist, sonuç olarak çarpıcı ve iddialı bir tahminde bulunarak beş katlık bir artış olabileceğinin sinyalini verdi.

ETH fiyatı haber hazırlanırken 1868 dolar civarında işlem görüyordu. Jelle’nin iddialı tahmininin geçerli olması halinde ise (ki ortalama %400 olarak hesaplandı) 9340 dolarlık seviyelere ulaşmak mümkün.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7