Justin Sun Grubu İkinci Çeyrekte Ne Kadar Kar Etti? 2023’ün Kalanı İçin Beklentiler Pozitif Mi?

Tron kurucusu Justin Sun kendi grubunun ikinci çeyrek kazançlarını açıkladı.

Sun’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre grup 2023’ün ikinci çeyreğinde 193 milyon dolarlık gelir elde etti. 108 milyon dolarlık giderle birlikte ikinci çeyrek karı 85 milyon dolar oldu.

Grubun karı geçen yılın aynı dönemine göre %183’lük bir artış yaşadı. Sun, gelirleri artırmaya ve maliyetleri azaltmaya yönelik çabaların etkilerinin görüldüğünü söyledi.

Grubun karının üçüncü çeyrekte 100 milyon dolar olması beklenirken, 200 milyon dolar gelir 100 milyon dolar gider bekleniyor. Bu verilerin yatırım kazançlarını ve kayıplarını içermediği özellikle belirtildi.

Borsadaki karlılığında tersine döndüğünü ifade eden Sun, “Borsa işi keskin bir şekilde tersine döndü ve üçüncü çeyrekte başa baş noktasına gelmesi bekleniyor. Dördüncü çeyrekte karlılığın ihtiyatlı bir şekilde artmasını bekliyoruz” dedi.

Justin Sun grubunun ana gelir kaynağını Tron ağındaki TRC20-USDT gelirleri oluştururken diğer kaynaklar Huobi, Poloniex ve TUSD gibi gelirlerden oluşuyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4