iPhone 12 mini ekran değişimi! Ekran tamiri için en güvenilir adres neresi?

Bu yazımızın konusu iPhone 12 mini ekran değişimi fiyatı. 2020’nin Kasım ayından beri hayatımızda olan ve günümüzde hala birçok alışveriş sitesinde satışı devam eden iPhone 12 mini, popüler modeller arasında yerini koruyor.

iPhone ekran değişimi en ucuz nerede yapılır?

Bu modelin Apple tarihinde özel bir yeri var çünkü standartlardan daha küçük ekranlı bir iPhone modelinden bahsediyoruz. Nitekim iPhone 13’te de böyle küçük ekranlı olan iPhone 13 mini geldi; ancak iPhone severlerin büyük ekranlara olan ilgisi, hatta hedef kitle olan kadınların bile bu modele çok fazla ilgi göstermemesi iPhone 14 ailesiyle birlikte “mini”lerin bir tarih olmasını sağladı.

Tabii tüm bu sebepler iPhone 12 mini’nin güncel bir model olmasının kesinlikle önüne geçemiyor. 2. el iPhone 12 mini fiyatları diğer modellere kıyasla daha uygun ve hala uzun süre kullanılabilecek kadar güçlüler. Hatta genelde 6 inç ve üstü seviyelerde gezinen standart iPhone ekranları yerine 5.42 inç bir ekran tercih edilmesi onları özellikle kazalara karşı çok daha korunaklı hale getiriyor.

iPhone 12 ekran değişimi ne kadar? 2023 fiyat listesi

iPhone 12 ekran değişimi ne kadar? 2023 fiyat listesi

iPhone 12 ekran değişimi ücretleri hakkında bilgi almak istiyorsanız, kesinlikle doğru yere geldiniz. Peki iPhone ekran değişimi ne kadar?

Bildiğiniz gibi aynı telefonun farklı ekran büyüklüklerine sahip olan modellerinde, ekranı büyük olan telefonun düşme ve darbelere karşı direnci çok daha düşük. Apple bu modelde ek olarak ekranın daha da dayanıklı olmasını sağlayan Ceramic Shield kullanıyor. Elbette birçok iPhone kullanıcı ekranı koruyucu filmler ile kullanmayı tercih ediyor ancak bazen istenmeyen durumlarda ekran kırılması gibi sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

iPhone 12 mini ekran kırıldı nerede değiştirebilirim veya servis ücreti kaç TL’dir gibi sorular böyle zamanlarda kullanıcıların en çok merak ettikleri arasında. Çoğu zaman Apple’ın yetkili servisi ilk olarak akla gelse de burada bazı avantaj ve dezavantajların olduğunu söylemeliyiz. Apple servisinde orijinal bir ekran kullanılması, garantili bir işçilik yapılması hiç şüphesiz avantajlardan.

Fakat iPhone 12 mini kırık ekran değişimi için bazen serviste geçen süre uzayabiliyor ve ekranın teknolojisinden ötürü fiyatlar –döviz kuru da bunda etkili- sanılandan daha yüksek çıkabiliyor. iPhone 12 mini kırık ekran tamiri fiyatı bugün için Apple servisinde 8785 TL’dir. 

iPhone 12 mini Ekran Değişimi En Uygun Fiyat

iPhone 12 mini ekran değişimi fiyatı bu işte uzmanlaşmış ve güvenilir Teknoway gibi servislerde çok daha düşük maliyetlere çıkıyor. iPhone ekran değişimi için servis tavsiyesi olan Teknoway’de bu işlemi bir saat içerisinde garantili olarak gerçekleştirebilir ve aynı gün telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu hizmet anlayışı özellikle resmi servislerin bekletme süresi karşısında bir avantaj haline geliyor.

İstanbul Kadıköy’de 20 yıla yakın süredir hizmet veren Teknoway’de bugün Apple servisine kıyasla daha az ödeme yaparak orijinal iPhone 12 mini ekranı taktırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer İstanbul dışındaysanız ücretsiz kargo hizmeti ile cihazınızı Teknoway’e gönderebilir, yedek parça ve işçilik garantili olarak iPhone 12 mini ekran değişimini hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoway’de müşterilere sunulan bir diğer önemli avantaj ise orijinal kalitesi ile ayırt etmesi çok zor olan A kalite GX OLED iPhone 12 mini ekran fiyatlarının çok uygun seviyede olmasıdır. Güncel fiyatlara göre şu anda 12 mini ekran değişimi işlemi 2100 TL’ye gerçekleştirilmektedir. 

iPhone 12 mini ekran tamiri konusunda farklı servisler araştırmak isteyebilirsiniz ancak güvenilir çizginin dışına çıkmanız durumunda cihazınızı bir daha kullanamamaya kadar sonuçların sizi beklediğini bilmelisiniz. Öncelikle yeterli tecrübesi olmayan bazı servislerin işlemleri sonucunda birçok kullanıcı iPhone ekran değişimi sonrası renk sorunu, ekran titremesi, kasa açıklığı, dokunmatik algılamaması gibi sorunlarla karşılaşabilmektedir.

Böyle sorunların yaşanmaması için bu işte uzmanlaşmış teknik kadro ve ileri seviye donanımlarla iPhone 12 mini ekran tamiri işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ek olarak bazı servislerin yeterli bilgisi olmayan kullanıcılara art niyetli yaklaşma ihtimali olduğu da gözden kaçmamalıdır. Öncelikle iPhone 12 mini ekranı çatladı veya kırıldı gibi farkların ne olduğunu tam olarak bilmelisiniz.

Ekran ve ekran üzerindeki cam birbirinden farklı parçalardır ve 12 mini ön cam çatladı gibi durumlarda ekran değişimine gerek yoktur. Apple servisi bugün ön camı tek başına değiştiremediğinden komple ekran değişimi yaparak faturayı artırmaktadır ve birçok servis de bu şekilde kullanıcıya bilgi vererek ekran değişimi yoluna gitmekte ve düşük kalite ekranlar takmaktadır. iPhone 12 mini ekrana görüntü gelmiyor, mürekkep aktı, çizgiler çıktı, ekranda leke var, ekran boydan boya çatladı gibi durumlarda ekran değişimi yapılması şarttır. 

İstanbul Aynı Gün iPhone 12 mini Ekran Değişimi

İstanbul’un en iyi iPhone servisi Teknoway’e, 12 mini ekran yenileme için gelen bir cihazda öncelikle ekran tamamen sökülmekte ve cihazın temizlik işlemleri yapılmaktadır. Ekranın sökülmesi sırasında ön sensör ve kamera grubunun flex bağlantıları özenli bir şekilde çıkarılmakta ve yeni ekrana True Tone aktarımı yapılarak montajı gerçekleştirilmektedir.

iPhone 12 kullanıcılarının yaşadığı sorunlar

True Tone aktarımı da günümüzde iPhone 12 mini ekran değişimi konusunda atlanmaması gereken bir detaydır çünkü merdiven altı diye tabir edilen birçok serviste True Tone aktarımı yapılamadan müşteriye teslim gerçekleştirilmektedir. iPhone 12 mini ekran değişimi sonrası renkler eskisi gibi değil, renkler canlı değil, panel parlaklığı azaldı, ekran sarı gösteriyor gibi sorunlar, Apple’ın True Tone teknolojisinin aktifleştirilememesidir.

Bu tür cihazlarda True Tone simgesi pasif veya açılmıyor şeklinde görülebilmektedir. True Tone aktarımı eski ekrandan alınan kodların yenisine geçirilmesi yolu ile ve özel cihaz kullanılarak yapılmaktadır. Bu nedenle iPhone 12 mini yeni panel taktırma işlemini Teknoway gibi profesyonel bir serviste gerçekleştirmelisiniz. 

iPhone 12 mini ucuz ekran fiyatları konusunda Teknoway’den en iyi yardım ve desteği alabilirsiniz. Bunun için Teknoway’e 0 (533) 508 90 03 no’lu telefon veya WhatsApp hattından ulaşabilir, teknoway.com.tr üzerinden firmaya ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.

iPhone 12 mini orijinal ekrana ek olarak GX OLED ekran veya stok durumuna göre 2. el çıkma orijinal ekran, A kalite yan sanayi ekran gibi daha uygun fiyatlı alternatifler de müşterilere sunulabilmektedir. İnternette araştırma yapıldığında özellikle Çin kaynaklı ve hatta OLED bile olmayan çok düşük kalite iPhone 12 mini LCD panel fiyatlarının da ucuz olduğu görülebilmektedir.

Burada en önemli detay ucuzuna kaçayım derken telefonunuzu bir iPhone olmaktan çıkartmaktır. Dokunmatik hassasiyeti iyi olmayan, renkleri ve parlaklığı yeterli gelmeyen bir ekranla telefonunuzu kullanma zevkiniz çok ciddi anlamda düşecektir. 

İstanbul’un en iyi ve en güvenilir iPhone servisi olan Teknoway, Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde beş katlı bir binada servis ve satış hizmetleri sunmaktadır. Özellikle verdiği uygun fiyatlı ve garantili teknik servis hizmetleri ile kullanıcılar tarafından “iPhone servisi tavsiyesi” ve “iPhone ekran değişimi için hangi servis” gibi konularda öneri haline gelen Teknoway’de işlemlerinizi çok kısa bir süre içerisinde garantili olarak halledebilir, isteğe bağlı olarak taksitle iPhone ekran tamiri yaptırabilir ve ekran değişimi işlemini planlanandan çok daha ucuza mal edebilirsiniz.

Sizi de kaliteli ve profesyonel bir teknik servis anlayışı için Teknoway’le tanışmaya davet ediyoruz. 

source site-28