İngiltere Merkezli Ödeme Şirketi Binance Sözleşmesini Feshetti!

Forbes’un haberine göre, Binance müşterileri için milyarlarca dolar değerindeki kripto para işleminin gerçekleşmesini sağlayan Londra merkezli kredi kartı şirketi Checkout, Binance ile olan sözleşmesini feshetti.

Checkout sözcüsü Lewis Jones Forbes’a yaptığı açıklamada Binance ile olan sözleşmenin feshedildiğini belirtti.

Binance’e gönderilen bildirimde feshin 17 Ağustos’ta yürürlüğe gireceği belirtildi.

Sözcü fesih gerekçesi olarak da İngiltere’deki düzenleyicilerin Binance’e karşı eylemlerini ve Binance’teki kara para aklamanın önlenmesi, yaptırımlar ve uyumluluk kontrolleri ile ilgili endişeleri işaret etti.

Forbes’a bu konuda cevap veren Binance, Checkout şirketinin sözleşmeyi feshetme gerekçesini doğru bulmadığını ve yasal işlem yapmayı düşündüğünü söyledi.

Binance sözcüsü Dewi Mustajab yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kripto para sektörünün lideri olarak bir uyum programı oluşturmak için uzun bir yol kat ettik ve düzenleyiciler ve ortaklarla daha fazla güven oluşturmayı umuyoruz.

Checkout’un sözleşmeyi fesih etmesinin hizmetlerimiz üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır.”

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Haziran ayında İngiltere, Binance’in yan kuruluşu olan Binance Markets Limited’in (BML) İngiltere Mali Otoriresi’ndeki kaydını resmi olarak iptal etmişti.

FCA‘nın internet sitesinde yayınlanan duyuruda kaydın silinmesinin ardından Binance’in İngiltere’de herhangi bir hizmet verme yetkisinin kalmadığı belirtildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5