İki Analistten Altcoin için Korkutan Senaryo: “2019’u Yansıtıyor ve İşler Berbat!”

Ethereum, endişe verici bir şekilde 2019’u anımsatan bir senaryoyu takip ediyor gibi görünürken, yatırımcılara uyarı sinyalleri gönderiyor. Benjamin Cowen, en büyük altcoin için endişeleri artıran kayda değer bir görüş paylaşarak işleri kızıştırdı.

ETH’nin “Boğa Piyasası Destek Bandı” göstergesi tarafından işaret edilen dinamik destek hattını ihlal etmesiyle ortaya çıkan bu yorumlar kısa sürede ilgiyi üzerine topladı. Bu, en son dört yıl önce tanık olunan bir modelin neredeyse aynısı. O dönemde Ethereum çok önemli bir değer kaybı yaşayarak %48 oranında düşmüştü. Fiyat ancak Aralık 2019’da bir rahatlama dönemine girmişti.

Tarihin kendini yineliyor gibi görünmesiyle birlikte, ETH’nin bu yılın geri kalanı ve 2024’ün gelişi boyunca yapacağı yolculuk için riskler yüksek. Cowen’ın analizinden, Ethereum’un token başına 900 dolar seviyesine düşme potansiyeline dikkat çeken olumsuz bir tahmin barındırıyor.

Benjamin Cowen, bu konuda tahmin yapan tek isim değil. Kripto analisti Ali Martinez de teknik analizlere dayanarak ETH için benzer bir düşüş tahmini paylaştı. Martinez, ETH’nin 1.600-1.550 dolar aralığının altına düşmesinin, %37 ila %45 arasında değişen ve nihayetinde 1.000 doları hedefleyen önemli bir düzeltme için zemin hazırlayabileceğini ifade etti.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7