Güney Kore’nin En Büyük Finans Şirketi Bu Altcoinle İşbirliği Yaptığını Duyurdu!

Güney Kore’nin 500 milyar doları aşan varlıklarıyla en büyük finans grubu olan Mirae Asset Securities, önde gelen Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon Labs ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Mirae Asset Securities ve Polygon Labs, Tokenleştirilmiş Menkul Kıymet Ağı Geliştirmek İçin İşbirliği Yapıyor

İşbirliği, finans sektöründe tokenleştirmeyi teşvik etmeyi ve Web3 teknolojilerinin benimsenmesini hızlandırmayı amaçlıyor.

Polygon Labs, Mirae Asset Security Token Çalışma Grubu bünyesinde teknik danışman olarak görev yapacak. Bu kolektif çaba, tokenize menkul kıymetlerin çıkarılması, takas edilmesi ve dağıtılması için gerekli altyapıyı oluşturmaya yöneliktir.

Grupta Mirae Asset Securities’in yanı sıra Linger Studio ve Coin Plug gibi önde gelen kuruluşlar da yer alıyor.

Mirae, Hana Financial ve SK Telecom arasında bir işbirliği olan Next Finance Initiative (NFI) adlı menkul kıymet token konsorsiyumundan bağımsız olarak faaliyet gösteriyor.

Polygon (MATIC) 1 Saatlik Grafik

Mirae Asset Securities dijital varlıklar bölümü başkanı Ahn In-sung, “Polygon Labs ile teknik işbirliği sayesinde Mirae Asset Securities, tokenize menkul kıymetler alanında küresel liderlik kurmayı hedefliyor” diyerek ortaklıktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Polygon Labs İcra Kurulu Başkanı Sandeep Nailwal, Mirae’nin tokenleştirme girişiminin finans sektöründe Web3 teknolojilerinin benimsenmesinde önemli bir rol oynayacağını öngörüyor.

Nailwal ayrıca Mirae’nin girişimlerinin Güney Kore’nin yerel finansal sistemleri ile yabancı muadilleri arasında birlikte çalışabilirliğin sağlanmasına önemli ölçüde katkıda bulunacağını vurguladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4