Gizemli Cüzdan, Geçen Haftaki Ani Düşüşten Sonra Borsalara 67 Milyon Dolar Gönderdi ve Altcoin Satın Aldı

Bitcoin ve genel kripto para piyasasında Perşembe gecesi yaşanan ani düşüşün ardından bazı kripto para cüzdanları bu krizden faydalanmışa benziyor.

Hatırlatmak gerekirse, Perşembe gecesi Wall Street Journal tarafından ortaya atılan bir iddiada, özel bir şirket olduğu için kazanç raporu yayınlamayan Elon Musk’ın SpaceX şirketinin Bitcoin sattığından bahsediliyordu. Bu iddia Musk ya da şirket yetkilileri tarafından doğrulanmadı.

Ardından ise Çinli emlak devi Evergrande’in ABD’de iflas başvurusunda bulunduğu haberi kaynaklardan bildirildi. İki gelişme ile birlikte BTC’de ani bir düşüş meydana gelmiş ve 28.000 dolar seviyesinden 25.000’de kadar gelinmişti.

Verilere göre ilginç bir şekilde büyük bir kripto para balinası düşüşten faydalanmış olabilir. Balina cüzdan, piyasanın aniden düşmesinin hemen ardından kripto para borsaları Binance ve OKX’e USDC ve USDT şeklinde tam 67 milyon dolar gönderdi.

Balina cüzdan, görünüşe göre bunun 30 milyon doları ile 17.901 adet Ethereum satın aldı ve soğuk cüzdanına çekti. Kalan 37 milyon doları ise halen son verilere göre halen cüzdanın kripto para hesaplarında duruyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4