Fiyatı Çöken Altcoin Geliştiricisi Harekete Geçti!

Geçtiğimiz günlerde yükseliş ve düşüşüyle kripto gündeminde önemli yer edinen BALD token ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Altcoin projesini geliştiren kimliği belirsiz kripto uzmanı, Ethereum ağına yüklü miktarda ETH taşıdı.

Blockchain takipçisi Lookonchain, kimliği belirsiz geliştiricinin Base ağından Ethereum’a binlerce ETH aktardığını tespit etti. Bu işlem için bir köprü kullanan BALD geliştiricisi, 7.000 adet Ethereum’un ağlar arasında geçişini sağladı. Piyasa verilerine göre söz konusu tokenler yaklaşık 13 milyon $ değere sahip.

Kimliği belirsiz adres, blockchain ağları arasındaki işlemin ardından Kraken borsasına 2.100 adet ETH aktardı.

BALD Coin Nedir? Neden Çöktü?

Durgun seyreden altcoin piyasasında yükselişiyle adından bahsettiren BALD, Coinbase borsasına ait Base ağında geliştirilen bir kripto para birimidir. Sosyal medyada 500 dolar ile yüzbinler kazanan bir yatırımcının paylaşımının ardından viral olan altcoin, %4.000.000 yükselerek herkesin dikkatini çekti.

Kimliği belirsiz bir geliştiricinin piyasaya sürdüğü kripto para birimi bu süreçte 80 milyon $ piyasa değerine ulaştı. BALD, kısa sürenin ardından popüleritesini kaybederek sıfıra doğru hızlı bir yolculuk yaptı. Yükseliş esnasında satın alan amatör yatırımcılar ise mağdur oldu.

source site-2