Fiyat Düştü! Akıllı Para, Bu 4 Altcoin Projesine Akın Etti!

Akıllı para olarak bilenen profesyonel yatırımcılar, fiyat düşüşlerini fırsata çevirmeye devam ediyor. Yakın tarihte çıkış yapan Worldcoin (WLD), bugün 2 doların altında düşerken altcoin balinalarının dikkatini çekti. Santiment birkaç projenin daha ilgi odağı olduğunu söylüyor.

Altcoin balinaları dip yapan Worldcoin (WLD) için fırsatları gözlüyor

WLD fiyatı bu hafta 2 dolar desteğinin altında düştü. Böylece, Ağustos ayının değer kaybı %25’e yükseldi. Yine de, on-chain analizler, balina yatırımcılarının devam eden fiyat düzeltmesine alışılmadık şekilde tepki verdiğini gösteriyor.

Temmuz ayında çıkış yapan Worldcoin, kısa sürede kripto yatırımcılarının dikkatini çekti. Bununla birlikte, kullanıcıların biyometrik verilerini ve İris taramasını toplama önerisine yönelik artan şüphecilik arasında, fiyat açısından ciddi bir gerileme yaşıyor. Santiment’e göre, günlük işlemlerde WLD’yi benimseyen aktif kullanıcılar hızlı azalıyor.

Yukarıda gösterildiği gibi, Worldcoin 8 Ağustos’ta yalnızca 440 Aktif Adres çekti. Endişe verici bir şekilde, 24 Temmuz lansman tarihinde kaydedilen 2.272 aktif adresten %80’lik bir düşüş gösteriyor.

Worldcoin’in kayıtlı kullanıcı cüzdanlarının sayısı geçen hafta 1 milyon adresi aşmıştı. Ancak, Aktif Adres sayısındaki bu %80’lik düşüş, yalnızca bir kısmının günlük işlemler için WLD’yi gerçekten benimsediği anlamına geliyor. WLD fiyatı şu anda gün içi %5 düşüşle kritik 2 dolar desteğinin altında işlem görüyor.

Fiyat Düştü! Akıllı Para, Bu 4 Altcoin Projesine Akın Etti!

Altcoin balinaları satın alımları sürdürüyor

Aktif Adres sayısındaki düşüşe rağmen, balina yatırımcıları Worldcoin almaya devam ediyor. Aşağıdaki Santiment verileri, 100.000 ila 1 milyon WLD tutan balinaların Ağustos ayındaki düşüşü hedeflediğini gösteriyor.

1 Ağustos itibariyle, balinalar toplam 4.02 milyon WLD bakiyesine sahipti. Ancak 9 Ağustos itibarıyla balinaların artık 5,02 milyon WLD’leri var. Verilere göre Worldcoin balinaları, ortalama 1,90 dolar fiyat seviyesinden Ağustos ayının ilk on işlem gününde 1,90 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Fiyat Düştü! Akıllı Para, Bu 4 Altcoin Projesine Akın Etti!

Fiyat açısından, devam eden balina birikimi Worldcoin (WLD) fiyatının 1.80 dolar bölgesinde tutunmasına yardımcı oluyor. Bu ivmeye bireysel yatırımcılarda eşlik ederse, 2 dolarlık kilometre taşını geri alması an meselesi olacak.

Santiment ayrıca balinaların büyük miktarlarda Chainlink (LINK) biriktirdiğini bildirdi. Satın alımlar, LINK’in hızla artan geliştirme faaliyetinin ortasında geldi.

Rapor, balinaların dört haftadan kısa bir süre içinde 192,2 milyon dolarlık LINK topladığını gösteriyor. Aynı zamanda, Chainlink’in geliştirme barındırma platformu GitHub üzerindeki geliştirme etkinliği önemli ölçüde arttı.

Santiment’e göre bu artış Chainlink’i son 30 gün içinde en çok geliştirilen ilk beş altcoin projesinden biri haline getirdi:

Chainlink’in GitHub geliştirme faaliyeti bu yaz önemli ölçüde arttı ve projenin en sık geliştirilen ilk 5 altcoin arasında kırılmasına yol açtı. Ek olarak, 100.000-10 milyon LINK’e sahip balinalar, Aralık 2022’den bu yana en çok coini tutuyor.

Santiment, balinalar yüklü miktarda stablecoin aktığını bildirdi

Analitik firması, borsalara akan yüklü miktarda USDT ve USDC’de gözlemliyor. Santiment, farklı bir raporda, borsalara hareket eden USDT’de hafif bir artış bildirdi. Bu da kripto için yukarı yönlü bir hareketin sinyalini verebilir. Rapora göre:

Borsalara taşınan USDT ve USDC, tarihsel olarak kripto dalgalanmalarının habercisi oldu. USDC’nin Aralık ve Şubat aylarında borsalara akışı, sonraki aylarda (sırasıyla) rallilere yol açtı. USDT, Haziran ayından bu yana biraz yükseldi, ancak daha fazlası yükselecek.

Santiment daha önce, balinalar BTC rezervlerini aylarca azalttıktan sonra Bitcoin için stablecoin’leri takas etme eğilimini sürdürürse, lider kriptonun yakında 30.000 dolar seviyesinin üzerinde bulabileceğini tahmin etmişti.

Balinalar Binance cüzdanlarını bu altcoin ile dolduruyor

Lookonchain, Lido DAO (LDO) ile ilgili yeni bir raporda, Binance üzerinden yüklüce altcoin satın alan bir balina grubu keşfetti.

Bugün, 2 balina toplamda 1.18 milyon LDO (2.26 milyon dolar değerinde) tutarında çekim gerçekleştirdi. Bunların ilkinde, 0x8c50 isimli cüzdan 570,998 LDO (1.09 milyon dolar değerinde) çekti. İkincisi, 0xbaf2 isimli cüzdan 614,978 LDO (1.17 milyon dolar değerinde) çekti. Bir altcoin’in borsalardan dışı çıkması genellikle uzun vade güven işaretidir.

PEPE’de altcoin balinalarının radarında

Nisan-Mayıs döneminde trend olan Pepe (PEPE), dün bir noktada %10’un üzerinde değer kazandı. Dikkat çeken bir gelişme, PEPE fiyatı 0,000001246 dolara kadar yükselmeden hemen önce gerçekleşen yüklü satın alımlardı. Lookonchain’e göre söz konusu balina, bir milyon Circle’ı (USDC) 807 milyar PEPE ile takas etti.

PEPE, LINK, WLD ve LDO balinalardan fon toplarken, YGG ve APE gibi geçen haftanın yüksek performansları ardından satıcıların elinde düştü. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere YGG, son zamanlarda kar almayı tercih eden balinaların etkisi altında kaldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3