Exxen ve TV+ Şampiyonlar Ligi için anlaştı

Exxen ve TV+ arasında yeni bir anlaşma sağlandı. Buna göre Exxen’in spor içerikleri ve özel yapımları artık TV Plus üzerinden izlenebilecek. Turkcell tarafından sunulan platformun kullanıcıları, Exxen TV adıyla açılan yeni kanaldan özel içeriklere erişebilecek.

Exxen ve TV+ maç ve özel içerikler için anlaştı

İki platform arasındaki iş birliği kapsamında en çok Exxen’in UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınları dikkat çekiyor. Anlaşma artık TV+ ekranlarında da bu maçların izlenebileceği anlamına geliyor. Futbolseverler böylece haftada 4 Şampiyonlar Ligi maçını Exxen TV’den izleyebilecek.

Buna göre yayınlanacak ilk maçlar da belli oldu. Saat 22’de başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu karşılaşması Rangers – PSV Eindhoven hem Exxen hem de TV Plus’ta yayınlanacak. Ayrıca 23 Ağustos’ta Braga – Panathinaikos maçı da her iki platformda izlenebilir olacak.

Gibi severler üzgün: Exxen ve Exxenspor fiyatları zamlandı! 

Gibi severler üzgün: Exxen ve Exxenspor fiyatları zamlandı! 

Exxen ve Exxenspor fiyatlarına zam geldi. Buna göre en ucuz Exxen üyeliği 64.90 TL değil. İşte detaylar…

Anlaşma sadece spor ile sınırlı kalmıyor. Exxen’in popüler dizileri ve eğlence programları da TV+ üzerinden yayınlanacak. Platformun sevilen dizilerinden Gibi, Yargı ve İlginç Bazı Olaylar gibi yapımlar artık daha geniş bir kitleye ulaşacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Premium TV+ kullanıcıları, yalnızca TV+’a özel açılan ‘Exxen TV’ kanalında UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından yerli dizi, eğlence programları ve film yapımlarına kadar pek çok seçili içeriği ek bir ücret ödemeden izleyebilecek” denildi.

Exxen TV, TV+ üzerinden 8. kanalda yer alacak.

Güncelleniyor…

source site-28