Ethereum’daki Yasa Dışı Aktivite Arttı!

SEC’in önümüzdeki aylarda spot bir Bitcoin ETF‘ine onay vereceğine dair söylentiler BTC’yi 30.000 dolara getirirken en büyük altcoin Ethereum da 1.900 dolara yaklaştı.

Kripto para birimleri üzerindeki düzenleyici baskı devam ederken geçtiğimiz hafta ETH üzerindeki yasa dışı aktivitede bir artış yaşandı.

The Block’un haberine göre, Chainalysis verilerinde, Ethereum’daki toplam yasa dışı akışlar geçen hafta yaklaşık %2’ye ulaştı.

6 Ağustos’ta normal seviyelere dönen oranın 30 Temmuz ile 5 Ağustos arasında %1,7 ile %1,82 arasında değiştiği belirtildi.

Geçen haftaki %2’lik orandan önceki en yüksek yasa dışı aktivite aktivite oranı, , yasadışı akışların ağdaki toplam akışların yüzde 1,46’sına ulaştığı Ocak ayında görülmüştü.

ETH ağındaki yasa dışı aktivitedeki artışa beyin neden olduğu belirsizliğini korurken, kripto para sektörünü sarsan DeFi platformu Curve Finance’in hacklenmesiyle aynı döneme denk gelmesi dikkat çekti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4