En İyi 9 Altcoin Bunlar!

Google’ın sohbet botu olan Bard, altcoin piyasasındaki rekabete yönelik şaşırtıcı bir tahmin yaptı. Yapay zekaya göre Avalanche (AVAX), daha düşük hacimli olmasına rağmen Polkadot ve BNB Coin’den daha iyi bir yatırım seçeneği…

Google Bard, 2023 için en iyi altcoin projelerini seçti

Alphabet’in buluşu olan Google Bard, etkisini gelecekteki trendleri tahmin etme yeteneğiyle kanıtlamıştır. Bugün, yapay zekadan 2023’ün sonuna kadar manzarayı şekillendirmesi muhtemel en iyi 10 altcoin projesini listelemesini istedik. Avalanche’ın (AVAX) yer aldığı liste oldukça ilginç sonuçlar verdi.

Bard dikkate değer bir şekilde, seçilen altı kriptoyu 100 dolarlık yatırım portföyüne dahil etti. Bunlar: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve The Sandbox (SAND). Yapay zeka, 2023 için ideal olarak şu projeleri sıralıyor:

Bu seçimi tamamlayan diğer projeler Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Binance Coin (BNB) ve Avalanche (AVAX). Bard, bu seçimleri, 10 Ağustos 2023’ten aynı yılın sonuna kadar uzanan dönem için tercih etti. Ayrıca, bu altcoin projelerinin, bu zamansal genişleme boyunca kayda değer bir değer artışı sergilemeye hazır olduğunu iddia ediyor.

Sıralama dikkat çeken isimlerden ilki, AVAX oldu. Bard, piyasa değerine göre 19. sırada yer alan altcoin projesini, BNB Coin’in önünde listeledi.

Bard neden bu projeleri tercih ediyor?

Yapay zeka, güçlü temel teknolojiye sahip ve gerçek dünyadaki sorunları çözmek için iyi projeleri arıyor. Buna ek olarak, projeye kendini adayan güçlü geliştirici ve girişimci ekiplere sahip projelere öncelik veriyor.

Sonunda yapay zeka, nispeten küçük bir piyasa kapitalizasyonuna sahip kripto para birimlerini aradı. Bu da değer olarak önemli ölçüde büyüme potansiyeline sahip oldukları anlamına geliyor.

Güncel veriler altcoin piyasası için nasıl bir 3. Çeyreğe işaret ediyor?

Son dönemde, altcoin piyasasının ünlü yüksek volatilitesi arka planda kaldı. Bu hem analistlerin hem de yatırımcıların ilgisini çekti. Kaiko’nun raporuna göre, bu yılın üçüncü çeyreği, olağanüstü bir istikrar dönemine işaret ediyor. Bu da büyük bir satış baskısının olmadığı en uzun dönemlerden biri olabilir.

Son zamanların istikrarlı piyasa yağısı, geçici bir dinlenme arası değildir. Aslında altcoin ekosistemi için potansiyel faydalar barındırır. Düşük volatilite, genellikle artan yatırımcı güveni ve ana akım benimsenme için elverişli ortam anlamına gelir. Bu değişim, kurumsal oyunculardan bireysel yatırımcılara kadar geniş bir kesimi cezbetme ve pazarın daha fazla olgunlaşması için temel oluşturma potansiyeline sahiptir.

Yapay Zeka Liste Verdi: En İyi 9 Altcoin Bunlar!

İstikrar hüküm sürerken, kripto hacimleri düşüş yaşadı. Kaiko’nun verileri, Temmuz ayında aylık işlem hacminin 2020’den beri görülmeyen düşük seviyelere ulaştığını ortaya koydu. Ancak bu düşüşün zıt etkileri var.

Bir yandan, daha düşük hacimler spekülatif hacimlerin azalması ve daha sağlıklı bir piyasa temeli anlamına gelebilir. Öte yandan, muhtemelen likidite ve fiyat keşfini etkileyen, önemli piyasa katılımcılarının geçici bir eksikliğine işaret eder.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, altcoin piyasasının en büyük yatırımcıları bu dönemleri genellikle fırsat olarak değerlendiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3