Elon Musk, X Hamlesi İçin Bu 3 Coinden Birini Seçebilir!

Geçen yıl Twitter’ı satın alan Elon Musk, şimdi platformu X isimli bir süper uygulamaya dönüştürüyor. Hazırlıklar Pazartesi günü logo değişimi ile başladı. Uzmanlar, yeni platforma entegre olabilecek 3 özel coin olacağını tahmin ediyor.

Elon Musk yeni süper uygulama için hangi coin’i tercih edecek?

Elon Musk’ın Twitter’ı “X” olarak değiştireceği ve Dogecoin’i entegre edeceği beklentisi dünya genelinde büyük bir ilgi uyandırdı. Çoğu uzman, Musk’ın kripto alanında büyük bir adım atmasını bekliyor. Teknoloji patronu bunun sinyalleri geçtiğimiz yıl attığı tweet’lerde vermişti.

Özellikle DOGE konusunda yapılan yorumlar dikkat çekiyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Raoul Pal, Elon Musk’ın X platformuna özellikle DOGE’u seçeceğini tahmin etti. Ayrıca, platformun küresel ödemelerini DOGE aracılığıyla yapacağını öngördü. Böyle bir durum Dogecoin’e akan milyonlarca doları temsil edecek. Daha önce Musk, “X, küresel finansal sistemin yarısı olabilir” demişti. 

Pal’a göre, DOGE seçimi, Musk’ın bu kripto paraya olan ilgisinden kaynaklanıyor. Ayrıca Musk en büyük Dogecoin balinaları arasında yer alıyor. X-App ödemeler için Doge’yi entegre ettiğinde, Musk’ın insanalra ödeme olarak dağıtacağı sayısız para birimi olacak.

Dogecoin, uzmanların ortak noktası

Benzer şekilde, Brian Evans da DOGE ödemelerine dikkat çekeceğini belirtiyor. Musk’ın DOGE’a olan ilgisinin Twitter’da eğlenceli dönemler yaşattığını ifade ediyor. DOGE’un Elon’un kalbinde özel bir yeri olduğunu vurguluyor.

Bitcoin, ETH ve USDC?

Evans, Twitter’a Bitcoin, Ether ve USDC gibi diğer ödeme seçeneklerinin eklenmesinin sürpriz olmayacağını söylüyor. Ancak ilk ve orijinal “meme coin” olan DOGE’un eklenmesinin eğlenceli olacağını düşünüyor. Sonuç olarak, Musk’ın Twitter’ı X olarak değiştirerek kripto ödemelerine yönelik büyük bir atılım yapması bekleniyor. Özellikle DOGE’un bu süreçte önemli bir rol oynaması muhtemel. Bu adım, kripto dünyasında yeni fırsatlar doğuracak. Aynı zamanda kripto paraların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak. Son gelişmelerin ardından zaten birden fazla X isimli token çift haneli kazanç kaydetti.

Elon Musk’ın “X” isimli yeni sosyal medya platformu duyurusu, kripto dünyasını hareketlendirdi. “X” adını taşıyan coin’ler büyük bir pump yaşadı. Musk, platformun adını “X” olarak değiştireceğini açıkladıktan sonra, “X” kısaltmalı bir dizi token piyasaya çıktı. Ancak yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor, çünkü bazı sahte kripto paralar da piyasada ortaya çıktı. Elon Musk’ın “X” platformuyla ilgili daha fazla detay açıklaması, kripto piyasalarında heyecanı artırmaya devam ediyor. Bu gelişmeler, kripto dünyasının geleceği ve yatırım fırsatları hakkında daha fazla spekülasyonu beraberinde getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-3