Elon Musk Kripto Paralar Hakkında Konuştu: “X veya Ben Hiçbir Zaman Bir Kripto Token Çıkarmayacağız”

X’in (eski adıyla Twitter) sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, bugün yaptığı açıklamasında kripto paraları ilgilendiren ilginç bir ifade kullandı.

Musk, son zamanlarda ortaya çıkan ve Twitter ile herhangi bir ilgisi bulunmayan kripto paraların yükselmesiyle birlikte bu tür coinlere karşı uyardı.

Elon Musk ile X’in herhangi bir kripto para piyasaya sürmediğini açıklayan bir kullanıcıya cevap yazan Musk, kendisinin veya şirketi X’in hiçbir zaman bir kripto para çıkarmayacağını söyledi.

Bununla birlikte kısa bir süre önce Market Watch tarafından kendi kaynaklarına dayandırılan haberde ABD’li senatörlerin Elon Musk’ın kendi stablecoinini piyasaya sürmesinden korktuğundan bahsediliyordu. Musk böylelikle buna benzer bir şeyin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini açıklamış oldu.

Ayrıca birkaç gün önce de Musk’ın Twitter üzerinde bir borsa oluşturacağı ve bunun üzerinde kripto varlıkların da alınıp satılacağına dair spekülasyonlar oluşmuş ve Musk yaptığı açıklamasında bu konuda herhangi bir çalışma olmadığını bildirmişti.

Bununla birlikte Twitter üzerinde kullanılacak gizli bir dijital para projesi olan “Twitter Coin” hakkında Ocak ayında yeni bilgiler ortaya çıkmıştı. Fakat bu projenin de kripto teknolojisi tabanlı olmayacağı ve platformdaki özellikler için kullanılacak yerel bir parayı temsil edeceği belli olmuştu. Bu proje de zaten daha sonra rafa kaldırılmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4