Elon Musk Gizemli Tweet Attı! Bu Altcoin Fiyatı Yükselişe Geçti

Tesla CEO’su ve Twitter patronu Elon Musk, yine sahnede. Yakında özel bir şeyin geleceğini söyleyen Musk’ın paylaşımının ardından Dogecoin harekete geçti. Altcoin fiyatı, Musk Faktörü ile dikey bir yükseliş yaptı.

Elon Musk’tan gizemli tweet!

Tesla CEO’su ve Dogecoin hayranı Elon Musk, kripto piyasasının önde gelen simalarından birisi haline geldi. Artık piyasada ‘Musk Faktörü’ denen bir olgu var. Elon Musk’ın yaptığı paylaşımlar, ilgili veya bazen ilgisiz bir çok altcoin için ateşleyici oldu. Ancak, bu durum daha çok, ‘sevgili köpeği’ Dogecoin (DOGE) için geçerli. Bu bağlamda Elon Musk’ın yaptığı ‘Yakında özel bir şey geliyor!” paylaşımından takipçileri DOGE yorumu çıkardı.

Kriptokoin.comdan takip ettiğiniz üzere, uzun bir süredir Dogecoin’in Twitter’da bir ödeme yöntemi olarak kullanılacağı spekülasyonları dolaşıyordu. Bu tweet, özellikle Dogecoin temalı hesaplardan olmak üzere kripto topluluğundan coşkulu bir tepki dalgası getirdi. İnfluencer David Gokhstein da dahil olmak üzere birçok kişi, Musk’ın daha önce birçok kez ima ettiği gibi, X’in DOGE’yi bir ödeme yöntemi olarak eklemesini bekliyor.

‘Elon Musk Faktörü’yle Dogecoin fiyatı yükselişe geçti

Elon Musk’ın paylaşımı gizemini koruyor. Ancak, DOGE fiyatını olumlu etkilediği kesin. Bu bağlamda Musk’ın son yaptığı paylaşım da sakin piyasada DOGE fiyatını dikey bir yükselişe itti. DOGE, gün içinde 0,078 dolar seviyesinde işlem görürken, aniden 0,08132 dolara sıçradı. Basın zamanında altcoin, günlük bazda %4,38 artışla 0,08072 dolardan el değiştiriyor.

DOGE günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Altcoin fiyat tahmini: DOGE ne zaman 0.10 dolara ulaşacak?

Bir teknik analist, DOGE için şu analizi paylaşıyor. Dogecoin fiyat tahmini, günlük zaman dilimi grafiği üzerinde ilginç bir paralel kanal içindeki yukarı yönlü momentumu gösteriyor. DOGE kripto para birimi paralel kanaldan çıktı ve 0,08162 dolara kadar yükseldi. Ancak kanalın içine geri döndü. Bu arada DOGE, günlük zaman dilimi grafiği üzerinde maksimum iyileşme sağlamak için yükselen paralel kanalın içinde kaldı. DOGE yatırımcılarının, 0,08162 dolarlık birincil direnç seviyesinden çıkana kadar beklemeleri gerekiyor.

Dogecoin fiyatı 0.08072 dolar seviyesindeydi. Böylece, basın zamanında piyasa değerinde %4,38 artış gördü. Bununla birlikte, işlem hacmi gün içinde %3,77 oranında düşerek satıcıların geri çekilmek için birikim yapmaya çalıştığını gösterdi.

DOGE fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Altcoin fiyat tahmini, günlük zaman dilimi grafiği üzerinde DOGE’nin toparlanma aşamasını vurguluyor. DOGE , 0,05967 dolar seviyesinden destek aldıktan sonra yükselen paralel kanal içinde işlem görüyor. Bununla birlikte, hacim değişikliği ortalamanın altında ve gün içinde büyümesi gerekiyor. Teknik göstergeler de Dogecoin fiyatının yukarı yönlü ivmesini gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI) ve Hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD), DOGE’nin yükselen momentumunu sergiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2