DWF Labs Kurucusu İki Altcoinin Fonlama Oranlarına İşaret Etti, Yarım Saat Sonra Satış Geldi

Kripto para piyasa yapıcı şirketi DWF Labs, Binance’e altcoin transferi gerçekleştirdi.

Transfer, şirketin kurucusu Andrei Grachev’in Twitter hesabında potansiyel bir piyasa hareketini ima etmesinden kısa bir süre sonra meydana geldi.

Grachev, 10 Eylül 2023 Pazar günü bir tweet yayınlayarak iki tokenin türev piyasasında büyük bir negatif fonlama oranına sahip olduğunu söyledi. Veriler incelendiğinde burada Perpetual Protocol (PERP) ve Tellor(TRB) altcoinlerini ima ettiği görülüyor.

Blok zinciri verilerine göre DWF Labs, Grachev’in tweetinden 30 dakika sonra Binance’e token başına 0.73 dolardan 100 bin PERP (73.1 bin dolar) yatırdı. Bu miktardaki PERP iki gün önce Binance’ten token başına 1.04 dolardan çekildi ve bu da şirket için %29.8’lik bir kayıp anlamına geliyor.

Başka bir balina adresi de aynı dönemde Binance üzerinde büyük bir PERP satışı gerçekleştirdi. Adres, iki gün boyunca 4509 WETH kullanarak ortalama 1.04 USD fiyattan 6.8 milyon PERP (7.06 milyon USD) satın almıştı. PERP’in tamamı, DWF Labs’ın transferinden 20 dakika sonra 5.02 milyon USDT karşılığında satıldı ve bu da 2.04 milyon USD (-%29) kayıpla sonuçlandı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4