Dört Altcoin Güney Kore Borsalarında Hacim Patlaması Yaşadı

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Upbit, son birkaç saat içinde birkaç altcoinde önemli hacim artışlarına tanık oldu.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre dört altcoin, Bitcoin Gold (BTG), Steem (STEEM), Ankr (ANKR), Status (SNT) ve Tron (TRX), Upbit’teki işlem hacimlerinin 4 saatlik veya 1 saatlik grafiklerdeki 50 dönemlik ortalamalarına kıyasla %60’tan fazla arttığını gördü.

Upbit kısa bir süre önce Coinbase ve OKX’i hacim bakımından geride bırakmıştı.

Bunlardan en dikkat çekeni, Upbit’teki 1 saatlik hacminde %300.47’lik büyük bir artış görerek 21 milyon dolara ulaşan ANKR. Bu, 5 milyon dolarlık önceki ortalama hacminden dört kat daha yüksek ve aynı zamanda hacim bakımından dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in yalnızca %27.57 artışla 6 milyon dolara ulaşan hacminden çok daha fazla.

Upbit’te en büyük hacim artışı gören ikinci altcoin, 1 saatlik hacmi %159.62 artışla 10 milyon dolara yükselen Tron ağının yerel tokeni TRX oldu. Bu, 4 milyon dolarlık önceki ortalama hacminin iki katından fazla ve aynı zamanda %20,60 düşüşle 8 milyon dolara gerileyen Binance’deki hacminden çok daha yukarıda.

Upbit’te büyük bir hacim artışı yaşayan bir diğer altcoin, 1 saatlik hacmindeki %152.46’lık artışla 642 bin dolara ulaşan blockchain tabanlı bir sosyal medya platformu olan STEEM. Bu, 254 bin dolarlık önceki ortalama hacminin iki katından fazla ve aynı zamanda %16,96 düşüşle 22 bin dolara gerileyen Binance’deki hacminden önemli ölçüde daha yüksek.

Upbit’te önemli bir hacim artışına tanık olan dördüncü altcoin, ölçeklenebilirliği ve gizliliği geliştirmeyi amaçlayan bir Bitcoin forku olan Bitcoin Gold (BTC) ve 4 saatlik hacminde %64.51 artışla 926 bin dolara ulaştı. Bu, 563 bin dolarlık önceki ortalama hacminden çok daha yüksek ve aynı zamanda %31.93 düşüşle 19 bin dolara gerileyen Binance’deki hacminden güçlü.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5