Donald Trump’ın Mal Varlığında Ethereum Detayı ETH Destekli Projeleri Hareketlendirdi

ABD eski başkanı Donald Trump’ın en son mali açıklamasında, 250 bin ila 500 bin dolar arasında değişen “Kripto Para Cüzdanı (Ethereum)” olarak tanımlanan bir öğe yer aldı.

Cüzdandaki kripto paraların büyük olasılıkla, görevden ayrıldıktan sonra Aralık 2022’de sunmaya başladığı NFT’lerin satışıyla kazanıldığı bildirildi.

Eski başkanın sınırlı sayıda üretilen NFT koleksiyonu bir gün içinde tükenmişti. Bunlar Trump’ın farklı kostüm ve pozlarda yer aldığı 44 bin dijital trading kartından oluşuyordu.

Trump, 2021’deki seçim kampanyasının zirvesinde, kripto paraları “sahte” olarak nitelendirdiği duruşunu yinelemişti.

Hal böyle olunca Donald Trump’ın mal varlığındaki Ethereum detayı ETH destekli bazı projeleri hareketlendirdi.

Bu projelerden göze çarpan iki tanesini yakından ele alalım.

Öne Çıkan Ethereum Destekli Projeler:

  1. Launchpad XYZ (LPX) – Yatırımcıların Hayalini Gerçekleştirmeyi Hedefleyen Proje

Launchpad XYZ son teknoloji bir kripto para platformu olarak son zamanlarda manşetleri süslüyor. Launchpad XYZ’nin amacı, erişilebilir, topluluk odaklı bir web3 ortamı yaratarak herkesin bir sonraki boğa koşusundan en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak.

Kullanıcılar da bu yüzden son dönemlerde Launchpad XYZ satın almakla ilgileniyor.

Bu platform merkeziyetsiz bir borsa (DEX), bir alım satım arayüzü, metaverse ve oyna-kazan (P2E) Web3 oyun ortamlarına erişim için bir kütüphane sağlıyor.

Launchpad XYZ’nin amaçlarından biri de değişmez sözleşmeler ile doğrulanmış verileri kolayca erişilebilir hale getirerek işletmeler için Web2 ve Web3 dünyalarını birbirine bağlamak.

Böylelikle bir sonraki 10 milyon Web3 kullanıcısını, halihazırda çevrim içi olarak yaptıkları şeylerle iyi bir şekilde örtüşen özelliklere, bilgilere ve topluluklara erişim sağlayarak çekmek hedefleniyor. Proje, kullanıcıların farklı tokenlerin işlevlerini anlamalarına yardımcı olacak, token değerini artıracak, bilinçli yatırım kararlarını kolaylaştıracak kaynaklar ve yardımcı programlar sunmayı planlıyor.

Token faydası açısından, LPX sahipleri platformun yönetim kararlarına katılabilecek, ödüller için tokenlerini stake edebilecek, yeni özelliklere ve tekliflere öncelikli erişim elde edebilecek.

Yani, Launchpad XYZ ile kullanıcılar, en yeni trend ön satışları keşfetmekten “Launchpad Terminalini” kullanarak işlem yapmaya kadar her şeyi yapabilirler.

Kripto Paraların Geleceğini Gören Platform

Platform, kullanıcıların ihtiyacı olan her şeyi tek bir dApp’a koyarak kripto kullanıcı deneyimini basitleştiriyor. Ayrıca, kriptoda başarılı olmak için gereken tüm verileri sağlamak adına çığır açan gelişmeler ekliyor.

En popüler özelliklerinden biri, kullanıcılara kripto piyasasında neyin potansiyelli olup olmadığını bildirmek için 400’den fazla veri noktasından yararlanan bir sıralama sistemi olan Launchpad Quotient. Launchpad Quotient sayesinde kullanıcılar hızlı bir şekilde umut vadeden varlıkları değerlendirebilecek, böylece bilinçli yatırım kararları alabilecekler.

Proje ayrıca kısa süre önce Apollo adlı bir yapay zeka özelliğini de duyurdu. Bu, kullanıcılara bilinçli yatırım kararları vermelerine yardımcı olmak için “paha biçilmez içgörü” sağlayan bir dil modeli olarak öne çıkıyor.

Proje şu anda 0,0445 dolar fiyatla bir ön satıştan geçiyor. Şimdiye kadar 1,28 milyon doların üzerinde fon topladı. Ancak 1,55 milyona ulaşıldığında fiyat yükseleceği için yatırımcıların Launchpad XYZ satın almak için hızlı olması gerekiyor.

  1. yPredict  (YPRED) – Yapay Zeka Destekli Kripto Analiz Ve Trading Platformu

yPredict, al-sat’çılar, borsacılar ve geliştiriciler için oluşturulmuş yeni bir yapay zeka ekosistemi. Proje, yapay zeka destekli alım satım sinyalleri, duyarlılık analizi, teknik analiz ve grafik desen tanıma gibi iyi bilgilendirilmiş alım satım kararları almak adına gerekli tüm araçları sunuyor.

Yaklaşık 20 binden fazla kullanıcı yPredict’i kullanmak için bekleme listesinde yer alıyor. Bu durum projenin popülerliğini kanıtlar şekilde gözüküyor. Ayrıca bunun, platformdaki ödemeler için gerekli olmasından dolayı projenin YPRED için uzun vadeli potansiyel sağlayabileceği söyleniyor.

yPredict projesi, erken gelişimini finanse etmek için kendi YPRED tokeninin ön satışı yoluyla fon topluyor. yPredict satın almak isteyenlerin sayısı da gün geçtikçe artıyor.

Stake Edenler Ödüllendiriliyor

yPredict ayrıca, stake edenlerin platform gelirinin bir kısmıyla (yüzde 45 APY’ye kadar) ödüllendirildiği yenilikçi bir stake etme mekanizmasına sahip. Bu, toplam YPRED miktarını azaltmaya ve token ekonomisi enflasyonuna başvurmadan stake edenleri ödüllendirmeye yardımcı olacak.

Ek olarak, YPRED sahipleri, genel halka açık olmayan premium hizmetlere ve indirimlere giriş hakkı kazanıyor. Örneğin, YPRED’i önceden satın alan kullanıcılar, hayatlarının geri kalanında bir tahmin algoritması tarafından oluşturulan ücretsiz trading tahminlerine erişebilecek.

Projenin mevcut ön satış fiyatı 0,1 dolar. Ön satış için maksimum hedef 6 milyon 507 bin 511 dolarken, şimdiye kadar 3,45 milyon dolardan fazla fon toplandı. Sabit sınıra ulaşıldığında, YPRED borsalarda 0,12 dolar fiyatla piyasaya sürülecek. Bu da mevcut fiyatlandırma ile karşılaştırıldığında yüzde 20’lik bir artışa denk geliyor.

source site-3