Dogecoin’de Kim Satış Yapıyor? İşte Fiyat Düşüşlerinin Yaşandığı Saatler!

Popüler meme coin Dogecoin (DOGE) yılın başından bu yana %10 değer kaybederken satış baskısının büyük ölçüde Avrupa saatlerinde görüldü.

On-chain analitik platformu Velo Data yayınladığı verilerde, Dogecoin’in ABD ve Avrupa işlem saatleri içerisinde düşüş eğilimde olduğunu ortaya koydu. ABD ve Avrupa’daki satıcılara karşılık Asya-Pasifik bölgesi ise kararlı bir Dogecoin alıcısı olarak yer aldı.

Verilerde Avrupa saatini temsilen GMT+2’de 08.00 ile 18.00 saatleri arasında ve ABD saatini temsilen GMT-4’de 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Dogecoin fiyatının ortalama olarak düştüğü gözlemlendi. Dogecoin fiyatı, Avrupa ve ABD işlem saatleri içerisinde sene başından bu yana sırasıyla %44,44 ve %25 değer kaybetti.

DOGE bunun yanı sıra Asya saatini temsilen GMT+9’da ise yıl başından bu yana %25,6 değer kazandı.

Bir diğer popüler meme coin Shiba Inu (SHIB) da benzer bir akıbete maruz kaldı. Shiba Inu Avrupa ve ABD işlem saatlerinde satışa maruz kalırken Asya-Pasifik seanslarında alımlarla desteklendi.

Öte yandan Bitcoin’in ise ABD işlem saatlerinde sürekli olarak yükseldiği ortaya kondu. Bu durumun Avrupa ve ABD’li yatırımcıların daha stabil kripto yatırımlarına yöneldiğine işaret edebileceği dile getirildi.

source site-9