Dev Kripto Şirketleri Ortaklığı Duyurdu: Bu Altcoin’ler Destekleniyor!

Stablecoin şirketi Circle ve kripto borsası OKX, Ethereum ve Avalanche ağlarını kapsayan yeni bir ortaklığı müjdeledi. Kripto devleri, USDC özelliklerini OKX Wallet ve OKX DEX toplayıcıya getirmek için işbirliği yapıyor.

OKX ve Circle ortaklığı bu altcoin ağlarını destekliyor

Kripto şirketleri, USDC’nin özelliklerini OKX Wallet ve OKX DEX toplayıcısına entegre etmek için birlikte çalışıyor. Şirketlerin duyurusuna göre, OKX’in DEX toplayıcısı, Circle’ın Cross-Chain Transfer Protokolü ile entegre edilecek. Böylece, Ethereum, Avalanche, Arbitrum ve OP Mainnet genelinde USDC takaslarına olanak tanıyacak. Bu arada, OKX Wallet kullanıcıları, 5 Ekim’e kadar USDC ticareti yaparken herhangi bir işlem ücreti ödemeyecekler.

OKX Baş İnovasyon Sorumlusu Jason Lau yaptığı açıklamada, şunlara yer verdi:

OKX, Web3 alanındaki kullanıcılar için kullanılabilirliği ve erişilebilirliği geliştirmeye kendini adamıştır ve artık kullanıcılar USDC kullanarak etkileşimde bulunurken ve işlem yaparken daha da iyi bir deneyime sahip oluyor.

Kullanıcılar artık OKX Cüzdan’ın yeni başlatılan Akıllı Hesabını kullanarak ağ ücreti olmadan gas ücretsiz işlemler gerçekleştirebilir ve yerleşik takas özelliği aracılığıyla çeşitli ağlar arasında sorunsuz bir şekilde USDC alışverişi yapabilirler.

Kriptokoin.com olarak haftanın öne çıkan diğer ortaklık ve yatırım haberlerine bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1