Dev Bitcoin Borsası 6 Altcoin Projesini Delist Ediyor

Bitcoin ve altcoin dünyasında önemli bir gelişme var. Buna göre, ABD merkezli önde gelen kripto para borsası Coinbase duyuru yaptı.  Önde gelen altı altcoinin listeden çıkarılacağını duyurdu. Bu hamle, borsaların düşük işlem hacimlerinin yarattığı zorlukları hafifletmek için önemli. Özellikle ayı piyasaları sırasında listelerini düzenledikleri daha geniş bir eğilimin parçası olarak geliyor. Şimdi bu önemli duyurunun ayrıntılarını inceleyelim.

Coinbase 6 altcoin için delist kararı aldı

Coinbase kısa bir süre önce yayınladığı bir bildiride, 23 Eylül’de, yani bundan tam bir ay sonra altı kripto para birimini listeden çıkarma kararını açıkladı. Liste dışı kalacak altcoin projeleri arasında BarnBridge (BOND), DerivaDAO (DDX) yer alıyor. Ayrıca, Jupiter (JUP), Multichain (MULTI), Ooki (OOKI) ve Voyager (VGX) de yer alıyor. Bu tokenlerden herhangi birinde varlık bulunduran yatırımcıların, öngörülen son tarihten önce varlıklarını güvenli soğuk cüzdanlara veya alternatif borsalara aktararak proaktif önlemler almaları tavsiye ediliyor.

Altcoin VGX gibi tokenler, piyasadaki dalgalanma ve aksaklıkların ardından önemleri azalan coinler. İflaslarla ilişkili kripto paralar spekülatif ilgi çekme eğiliminde. Ancak genellikle birden fazla borsadan hızlı bir şekilde listeden çıkarılma ile karşı karşıya kalırlar. Bu tokenler likiditeye erişimlerini kaybettiklerinden, listeden çıkarıldıktan sonra tipik olarak hızlı değer düşüşleri yaşarlar.

Coinbase duyuru yaptı

Diyar taraftan Coinbase altcoin projelerinin delist edilmesi ile ilgili olarak aşağıdaki duyuruyu yapıyor.

“Coinbase’de, platformumuzda listelenen varlıkları titiz listeleme kriterlerimize uygun olduklarından emin olmak için sürekli olarak değerlendiriyoruz. Son değerlendirmelerimizin ardından, 23 Eylül’den itibaren BarnBridge (BOND), DerivaDAO (DDX), Jupiter (JUP), Multichain (MULTI), Ooki (OOKI) ve Voyager (VGX) için ticareti durdurma kararı aldık.”

Coinbase Bu Altcoin'e Yatırım Yaptı: Satın Aldı!

Bu duyuru, kripto para birimlerinin dinamik dünyasında bilgili ve çevik kalmanın önemini vurguluyor. Son tarih yaklaşırken, etkilenen yatırımcılar varlıklarını korumak için hızlı bir şekilde harekete geçmeli. Varlıkların güvenli depolama çözümlerine veya diğer uygulanabilir ticaret platformlarına aktarılması gerekiyor. Bu hamleherhangi bir aksaklıktan kaçınmak için hayati önem taşıyacak.

Piyasa evriminin ortasında uyum sağlamak

Coinbase’in bu altcoinleri listeden çıkarma hamlesi, sağlam ve güvenilir bir varlık seçimi sürdürme konusundaki kararlılığına işaret ediyor. Bu tür duyurular piyasayı olumsuz etkiliyor. Ancak, sektördeki gelişmiş standartlara ve kolaylaştırılmış tekliflere yönelik daha geniş değişimleri yansıtıyor.

Son Dakika: Coinbase, Bu Kripto Şirketinin Azınlık Hissesini Aldı!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda kripto para dünyası gelişmeye devam ettikçe, yatırımcılar ve traderlar da benzer gelişmelere karşı tetikte ve duyarlı olmalı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1