Dev Balina, Binance Borsasından Bu Altcoin’i Cüzdanına Çekti!

Kripto para piyasası hareketli geçen Ağustos sonunun ardından yeniden durulsa da balinalar büyük işlemler yapmaya devam ediyor. Blockchain takipçisi Lookonchain, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile balinaların hangi altcoin birimlerine ilgi gösterdiğini gözler önüne seriyor.

Lookonchain’in saatler önce yaptığı paylaşıma göre büyük bir altcoin yatırımcısı Binance üzerinden büyük miktarda Ethereum (ETH) satın aldı. Balina, bu sabah saatlerinde 15.8 milyon $ değerinde 9.689 adet tokeni kendi cüzdanına çekti.

Dev yatırımcının tek hamlesi bu sabah saatleriyle sınırlı kalmadı. Lookonchain, aynı hesabın Salı gününde de büyük bir altcoin alımı yaptığını tespit etti. Verilere göre kripto balinası toplamda 19.508 adet Ethereum’u Binance borsasında satın alıp kendi cüzdan adresine aktardı.

Böylelikle balinanın toplam işlem hacmi yaklaşık 32 milyon dolar oldu. Lookonchain paylaşımında, ETH balinasının “dipten alım yaptığı” şeklinde yorum yaptı.

Ethereum Fiyatı

Piyasa değeri en büyük altcoin (stablecoinler hariç) Ethereum, son zamanlarda Bitcoin’den pek ayrışma göstermiyor.

ETH uzun süredir 1.629$ destek seviyesinin üzerinde kalmaya çalışıyor. Altcoin balinası bu seviyenin aşağı kırılmayacağına inanıp alım yapmış gibi görünüyor. Özellikle 1.600$’ın altında gelecek olan art arda 4 saatlik kapanışlar fiyatı daha da aşağıya çekebilir.

source site-2