Deneyimli Trader Peter Brandt Uyardı: “Bitcoin Bu Seviyenin Altına İnerse Ya Ayı Sinyali Ya da Ayı Tuzağı Gelir”

Deneyimli analist Peter Brandt’a göre Bitcoin, bir sonraki yönünü belirleyebilecek çok önemli bir destek seviyesinin yakınında işlem görüyor.

BTC şu anda 29.110 dolar civarında seyrediyor ve analiste göre 2023 dip seviyesinden bu yana çok kere temas edilen ve bu yazının yazıldığı anlarda 28.994 dolar seviyesinde seyreden bir trend çizgisine yakın.

Deneyimli bir trader ve grafik uzmanı olan Peter Brandt’a göre, bu trend çizgisinin altına inilmesi bir düşüş sinyali ya da ayı tuzağı olabilir. Ayı tuzağı, yükseliş öncesi short traderları cezbeden bir fiyat hareketini tanımlamak için kullanılıyor.

Brandt’in analizini içeren Bitcoin grafiği.

Brandt, trend çizgisinin altına inişin önem arz ettiğini belirterek konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bir swing trader’ı olarak trend çizgisinin ihlal edilmesine itibar ederim. Yani pozisyonlarım ya short ya da yatay olacaktır. Ancak bir ayı tuzağı gerçekten “yayılırsa” bunu bir yükseliş gelişmesi olarak değerlendiririm. Yatay grafik yapısını şiddetle tercih ediyorum.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5