Deneyimli Analist Bitcoin’in Düşüşü Önlemek İçin Tutunması Gereken Seviyeyi Açıkladı

Deneyimli kripto para analisti Michaël van de Poppe, yaptığı açıklamasında Bitcoin’in önündeki süreci ve kritik engelleri tartıştı.

Analist, Bitcoin’in 25.800 dolar seviyelerinde tutunursa önemli bir çöküşten kaçınabileceğini ve yukarı doğru ivmesini sürdürebileceğini söyledi.

Van de Poppe mevcut piyasa döngüsünü 2015 ve 2019’daki önceki döngülerle karşılaştırdı ki bunlar da halving öncesi yıllardı. Ağustos ve Eylül aylarının bu döngülerde Bitcoin için tarihsel olarak kötü aylar olduğunu, ardından sonraki aylarda bir toparlanma yaşandığını belirtti.

Ağustos 2015’te Bitcoin’in 200 günlük üssel hareketli ortalamaya (EMA) doğru önemli bir düzeltme yaşadığını, ancak hiçbir zaman bunun altında kapanış yapmadığını söyledi. Benzer şekilde, Ağustos 2019’da Bitcoin büyük bir düşüş yaşadı ve bunu Kasım 2019’da daha küçük bir düşüş takip etti.

Analist, kurumsal yatırımcılar gibi bu döngüye katılan yeni katılımcılar göz önüne alındığında, mevcut piyasanın 2015’tekine benzer olabileceğini öne sürdü.

Bunun, yeni bir boğa koşusundan önceki son düzeltme olduğu anlamına gelebileceğini ileri sürdü. “Eylül ayını atlatırsak iyi durumda olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4