CZ’den Son Dönemde Yayılan Binance FUD’larına Yanıt Geldi!

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında borsa hakkında son zamanlarda yer alan iddiaları tartıştı.

Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan iddialarda Binance’in düzenleyici zorluklar ile karşılaştığı ve para çekme işlemlerini gerçekleştirme konusunda zorlanabileceği iddia ediliyordu. Buna gerekçe olarak da son dönemde şirketten ayrılan üst düzey yöneticiler gösterildi.

CZ yaptığı açıklamasında topluluk arasında gerçekleşen şirket ile ilgili tartışmaların farkında olduğunu, doğru işleri yaptıklarında her zaman birilerinin FUD yaymaya başladığını söyledi. Buna ek olarak kripto para topluluğunun zaten kendilerini savunduğu için çok da bir söz söylemeye gerek olmadığını kaydetti.

Changpeng Zhao, yayılan negatif haberleri yalanladı ve likidite konusunda herhangi bir sorunları olmadığını söyledi. Tüm çekim ve yatırım işlemlerinin olması gerektiği gibi sürdüğünü ve fonların %100 teminatlı ve güvende olduğunu savundu.

Negatif haberlere karşı Zhao, kazandıkları mahkemeleri, büyük miktarlarda gerçekleşmesine rağmen altından kalkabildiklerini söylediği çekim işlemlerini, yeni itibari para kanallarını ve piyasaya sürdükleri yeni ürünleri gösterdi.

Son zamanlarda artan yönetici istifaları ile ilgili olarak ise şirketler genelinde kurucu ekipten istifa oranının en düşük olduğu şirketin muhtemelen Binance olduğunu kaydetti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4