CRV Satan Binance Balinaları Bu 2 Altcoin’i Topluyor!

Binance balinaları bugün hareketli bir gün geçiriyor. DWF Labs, CRV rezervlerini boşaltırken, bu 2 altcoin yeni alıcılarını ağırlıyor.

DWF Labs, Binance cüzdanından CRV satıyor

Piyasa yapıcısı DWF Labs, Curve’in OTC kurucusundan satın aldığı CRV’nin bir kısmını Binance’e transfer ediyor. Şirket daha önce Curve kurucusuna destek için CRV toplamıştı. Son işlemlerde Binance cüzdanından şu işlemleri gerçekleşti:

  • 1 Ağustos’ta DWF Labs, 12.5 milyon CRV’yi Curve’un kurucusundan 0.4 dolar fiyatla topladı. Bu işlemle OTC olarak 5 milyon dolar karşılığında CRV satın aldı.
  • Bugün, şirket, yaklaşık 1 milyon dolar değerindeki 2 milyon CRV’yi Binance’e transfer etti. Bu hareketler, DWF Labs’ın CRV üzerindeki stratejik hamlelerini ve piyasa etkisini gösteriyor.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere DWF Labs, CRV için likidite sağlayan öncü şirketler arasındaydı. Son işlemlerle birlikte CRV rezervlerinin bir kısmını Binance üzerinden satıyor.

Ünlü balina Apecoin topluyor

Bir diğer raporda, Lookonchain’in sağladığı verelere göre ünlü balina Huang Licheng’in adresi bir kez daha Binance’ten 367.028 APE çekti. Dev yatırımcı bu işlemde fiat bazında yaklaşık 583.000 doları hareket ettirdi.

Şimdiye kadar, Huang Licheng’in adresi toplam 1,88 milyon APE (3 milyon dolar) biriktirdi. Daha önce 14 Ağustos’ta Binance üzerinden 1,14 milyon APE çekmişti. Bunun yaklaşık bir kısmı staking sözleşmesine yatırdı. Şu anda, Huang Licheng’in adresinde APE taahhüt sözleşmesinde 1,15 milyon APE var.

Ağustos ayının başından itibaren Machi Big Brother bir birikim çılgınlığına girişti. Balina, Binance üzerinden kayda değer miktarda 1,51 milyon APE (3,09 milyon dolar) biriktirdi. Bu balinanın eylemleri, APE’nin geleceğini çevreleyen potansiyel olarak olumlu bir duyguyu vurguladı.

APE tarihi dip seviyelerinde geziniyor

Bu gelişmenin ortasında, APE için aşağı yönlü bir görünüm öneren indikatörler vardı. Ağ büyümesi ve hızı, APE’nin potansiyelinin önceki göstergelerinden bazılarına meydan okuyan düşüşler yaşadı. Bununla birlikte, APE yatırımcılarının sayısındaki artışa tanık olunduğunda bir pozitiflik parıltısı ortaya çıktı. Sahiplerdeki bu artış, daha fazla kişinin APE ile ilgilenmesi nedeniyle pazar dinamiklerinde potansiyel bir değişiklik olduğunu ortaya koydu.

8 yıldır uyuyan balina harekete geçti

Bir diğer transferde, 8.1 yıldır atıl durumda olan bir cüzdan adresi yaklaşık 191 ETH transfer etti. Bu işlem fiat bazında yaklaşık 317.724 dolar taşıyordu. Balina transferi, ETH fiyatının düşüşte olduğu dönemde geldi. Lider altcoin şu anda Binance üzerinde 1,690 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saate göre %2 civarında değer kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1