Çöküşü Bilen Usta İsim Yine Konuştu: Bitcoin için Çöküş Uyarısı!

Kripto para fiyatlarına ilişkin yaptığı tahminlerle tanınan Dave the Wave, Bitcoin fiyatına ilişkin yaptığı yeni tahminde korkutan bir ‘düzeltme’ uyarısında bulundu.

Dave the Wave, BTC fiyatının bu yılın sonundan önce ‘logaritmik büyüme eğrisinin (LGC)’ alt sınırına düşebileceğini düşünüyor.

LGC, kısa vadeli oynaklığı göz ardı ederken Bitcoin’in ömrü boyunca uzun vadeli en yüksek ve en düşük seviyelerini tahmin etmeyi amaçlıyor.

Sekiz ay içinde BTC fiyatı LGC alım bölgesinin en altından en üstüne kadar 2 katına çıktı. Fiyatın önümüzdeki birkaç ay içinde bu hareketin %38’ini tabana geri konsolide etmesi o kadar da kötü bir şey olur mu?

Yani, uzun vadeli yatırımcılar için hala alım bölgesinde olacaktır.

bitcoin haberleri

Analistin grafiğine bakıldığında, bu yılın en yüksek seviyesinden %38’lik düşüş beklentisi dikkat çekiyor. Bu da Bitcoin’i Aralık 2023 civarında yaklaşık 24.000 dolardan işlem görebileceği anlamına geliyor.

Trader’a göre LGC modeli, BTC’nin mevcut değerinde direnç ve destek seviyeleri arasında kritik bir kesişime ulaştığını ve ufukta önemli bir fiyat hareketinin olduğunu gösteriyor.

Ayrıca Bitcoin’in son dönemdeki yatay işlemlerinin, kripto paranın bir varlık olarak geliştiğinin bir işareti olduğunu söylüyor.

btc teknik analiz


source site-8