Coinbase, Kurumsal Yatırımcılar İçin Harekete Geçti! Kripto Kredi Hizmeti Vermeye Hazırlanıyor!

Coinbase, BlockFi Inc. ve Genesis Global Holdco gibi firmaların çöküşünden sonra ortaya çıkan boşluktan faydalanmak isteyen ABD’li kurumsal yatırımcılar için bir kripto borç verme hizmeti başlattı.

Coinbase, Büyük ABD Kurumsal Yatırımcılarına Kripto Kredileri Sunmaya Başladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yakın zamanda yapılan bir başvuruya göre, ABD’nin en büyük kripto borsasının Prime hizmetinin müşterileri, borç verme programına şimdiden 57 milyon dolar yatırım yaptı.

Coinbase Prime, kurumların işlem yapmasına ve varlıklarını saklamasına olanak tanıyan tam hizmetli bir ana aracılık platformudur.

Coinbase yaptığı açıklamada, “Bu hizmetle kurumlar, D Yönetmeliği muafiyetine uygun bir üründe standartlaştırılmış koşullar altında Coinbase’e dijital varlıkları ödünç vermeyi seçebilirler” dedi.

Coinbase daha önce de borç verme girişiminde bulunmuştu. Mayıs ayında insanların Bitcoin karşılığında borç almasına izin veren kredi verme hizmetini durdurmuştu.

Coinbase Borrow olarak adlandırılan bu hizmet bireysel yatırımcılara hizmet veriyordu. Yeni kurumsal program aynı kuruluş olan Coinbase Credit aracılığıyla işletiliyor.

Haziran ayında SEC, Coinbase’i, kullanıcıların blok zinciri ağlarını güvence altına almak için Coinbase’e coinlerini vermelerine olanak tanıyan hizmeti, stake etme programıyla bağlantılı olarak kayıt dışı bir menkul kıymet teklifi ve satışı ile suçladı.

Bir grup ABD eyaleti Coinbase’in staking hizmetlerini de durdurmasını talep etmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4