Coinbase Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı: Satın Aldı!

Coinbase’in yatırım kolu olan Coinbase Ventures, DeFi sektörü için önemli bir hamle yaptı. Lider borsa, net bir miktar paylaşmadan bu altcoin projesinden yüklüce satın alacağını bildirdi.

Coinbase, bu altcoin projesine fon akıtmaya hazırlanıyor

Resmi duyuruya göre Coinbase Ventures, Rocket Pool’a (RPL) yatırım yapmayı planlıyor. Lider borsa, yatırımın dolar maliyetine yönelik net bir açıklamaya yer vermedi. Fakat, Coinbase şu anda Rocket Pool üzerinde kitlediği 780.000’den fazla ETH ile en büyük balinalardan biri konumunda. Söz konusu yatırımın ardından kilitli token miktarına muazzam bir ekleme yapması oldukça olası…

Resmi duyuruda göre Coinbase, kendi Blockchain’i Base ile birlikte Ethereum’a da öncelik vermek istiyor. Duyuruda Ethereum ve Rocket Pool’a yönelik şu açıklamalar yer aldı:

Base’in piyasaya sürülmesiyle gösterdiğimiz çabalara ek olarak, Ethereum’un altyapısını güvenli, merkezi olmayan bir şekilde ölçeklendirmenin bir sonraki milyar kullanıcıyı sektöre getirmek için kritik olduğuna inanıyoruz.

Rocket Pool ekibinin bu inancı paylaştığını biliyoruz ve Oracle DAO’larına aktif katılım yoluyla ve şirket bilançomuzdaki ETH’yi arkadaşlarımızla @Unit_410 birlikte Rocket Pool ağında birkaç yüz node çalıştırmak için kullanarak onları desteklemekten mutluluk duyuyoruz.

Coinbase Ventures, yukarıdaki duyuruyla birlikte Rocket Pool ekibinden RPL satın alarak Rocket Pool’a stratejik bir yatırım yapacağını doğruladı.

Rocket Pool (RPL) fiyatı olumlu tepki verdi

RPL fiyatı Coinbase haberinin ardından bir noktada %10 değer kazandı. Yazım sırasında, rallinin büyük bir kısmını sürdürdüğü 28.35 dolar bölgesinde işlem görüyor. RPL fiyatı güne 25.95 dolardan başlamıştı. DeFi sektörü bugün en büyük iki borsadan aldığı destekle tekrar ivme kazanıyor…

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, bugün Binance’de Curve Finance’e 5 milyon dolarlık yatırım yapacağını bildirdi. Rocket Pool’da olduğu gibi, CRV fiyatı da miktar toparlanma sağladı.

Altcoin analistleri, RPL için fiyat artışının süreceğini öngörüyor

Rocket Pool, son zamanlarda fiyat hareketleri açısından verimsiz zamanlar geçiriyordu. Bununla birlikte, son indikatörler gidişatında potansiyel bir değişime işaret ediyor. Bazı analistler, Coinbase haberi öncesinde kadar günlük performansında aşırı satılabileceğine işaret eden güçlü yükseliş sapmaları gözlemlediler.

Bu durum, potansiyel yükseliş eğilimi tersine dönüşleriyle birleştiğinde, Rocket Pool’un önemli bir hareket için hazırlanabileceğini gösteriyor. Diğerleri, fiyatın tek bir günde %20’ye kadar yükselme potansiyeline sahip olduğunu belirtiyor.

Yaklaşık üç aydır zorlu bir dönemle karşı karşıya kalan RPL, kısa süre önce Fibonacci seviyesine dokundu. Bu seviye 24 dolar bölgesindeki kritik destekti. Bu destek, özellikle 2023’ün başında RPL fiyatının beş katına çıkmasında itici güç olmuştu. Boğalar şu anda kısa vade de ilk direnç olarak 30 dolar bölgesini hedefliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1