Call Of Duty: Modern Warfare 3 geliyor! İşte çıkış tarihi

Efsane savaş oyunu serisi Call of Duty genişlemeye devam ediyor. Activision tarafından yayınlanan yeni bir videoyla birlikte Call Of Duty: Modern Warfare 3 resmi olarak görücüye çıktı. Peki yeni aksiyon-savaş oyunu ne zaman erişilebilir olacak?

Call Of Duty: Modern Warfare 3 10 Kasım’da geliyor

Activision, Call of Duty serisinin bir sonraki oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ü duyurdu. Şirketten gelen açıklamaya göre Modern Warfare 3, 10 Kasım tarihinde yayınlanacak. Oyunun sloganı ise “Nihai tehdit bekliyor” olacak.

Shiftdelete.net

Modern Warfare 3 PlayStation 5, Xbox Series X/S’in yanı sıra Windows’ta piyasaya sürülecek. Oyun içi detaylar henüz paylaşılmazken, Activision’ın 17 Ağustos’ta geniş kapsamlı bir duyuru yapması bekleniyor.

Beklenen an geldi: Call of Duty, PlayStation’dan kaldırılıyor mu?

Beklenen an geldi: Call of Duty, PlayStation’dan kaldırılıyor mu?

Call of Duty yapımları PlayStation 4 ve 5’te olmaya devam edecek mi? Microsoft ve Sony yeni bir anlaşmaya imza attı.

Modern Warfare 3’ün geliştirme çalışmaları Sledgehammer Games tarafından yürütülüyor, ancak Activision’ın diğer Call of Duty stüdyolarından da destek alınıyor. Bu stüdyo daha önce Call of Duty: WWII, Vanguard ve Advanced Warfare’i geliştirdi.

Sızıntılara göre, Modern Warfare 3 erken erişimi ön sipariş verenler için 2 Kasım’da başlayacak. Çok oyunculu mod için betanın ise PlayStation için 6-10 Ekim; tüm platformlarda 12-16 Ekim tarihleri arasında olacağı söyleniyor.

Yeni yapımla ilgili en önemli detaylardan biri ise Modern Warfare 2 ve Warzone’daki operatörler, silahlar ve diğer önemli materyallerin Modern Warfare 3’e taşınacak olması. Bu, MW2 ve Warzone oyuncularının yeni yapıma kolayca adapte olmasını sağlayacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

source site-28