Bu Meme Coin Aya Mı Çıkıyor: Balinalar 100 Milyon Dolar Harcadı!

Analiz firması IntoTheBlock’a göre, geçtiğimiz hafta büyük Shiba Inu sahipleri yaklaşık 100 milyon dolar değerinde kripto para biriktirdi. CoinGecko’nun verilerine göre Shiba Inu’nun şu anki fiyatı 0,00000759 dolar ve piyasa değeri yaklaşık 4,47 milyar dolar.

Ufuktaki Katalizörler

Shiba Inu’ya gösterilen ilgi tamamen şaşırtıcı değil. Token’ın yeni piyasaya sürülen Shibarium Katman 2 çözümü kısa süre önce bir milyon işlemi ve cüzdanı aşarak artan faaliyet ve kullanım senaryolarına işaret etti. Bu önemli dönüm noktasına ve balinaların muazzam birikimine rağmen, SHIB’in fiyatı henüz önemli ölçüde hareket etmedi. Bu da büyük ölçüde daha geniş kripto piyasası sıkıntılarına atfedilen bir gerçeklik.

Bununla birlikte, bu iki faktör (Shibarium’un başarısı ve önemli sahipler tarafından yapılan büyük ölçekli alımlar) hem perakende hem de kurumsal yatırımcıların dikkatini çekerek gelecekteki fiyat hareketleri için büyük katalizörler olabilir.

Sahiplik yoğunlaşmasına ilişkin veriler, 11 balinanın toplam SHIB arzının %62,48 gibi şaşırtıcı bir oranını elinde bulundurduğunu göstermektedir. Bu da 613,85 trilyon SHIB anlamına gelmektedir. Yelpazenin diğer tarafında ise 48 yatırımcıdan oluşan daha geniş bir havuz, yaklaşık %14,83’ünü veya 145,69 trilyon SHIB’i elinde tutmaktadır.

Bir avuç yatırımcının varlığın yönü konusunda önemli bir söz sahibi olması, bu balinaların nakde çevirmeye karar vermesi halinde meme coin‘i büyük satışlara karşı savunmasız bırakıyor. Geçtiğimiz hafta, büyük tutucu girişi %1.512,63 oranında fırladı. Ancak 30 günlük değişimin %10,08’lik bir düşüş gördüğünü belirtmek gerekir.


source site-7